duminică, 14 decembrie 2014

Un must have pentru soferul anului 2015: o camera auto cu night vision premium!

Probabil din cauza faptului ca fenomenul Facebook in Romania a dobandit proportii nebanuite in ultima vreme, posesorii de conturi de pe retelele de socializare vor sa iasa in evidenta prin postari cat mai interesante, de cele mai multe ori insotite de poze expresive sau de mici filmulete realizate chiar de ei si incarcate in prima faza pe YouTube sau pe Trilulilu.

Nici soferii nu au ramas impasibili la aceasta moda, de aceea, tot mai multi, sub influenta puternica si a vesticilor, isi cumpara camere auto performante spre a filma incidentele din trafic.

Accidente spectaculoase, motociclisti ce se cred cascadori, ba chiar si dialoguri cel putin interesante cu politistii ce ii opresc in trafic, acum totul se filmeaza si se posteaza pe net.

Deloc un moft, probabil ca in curand, mai ales in conditiile in care pretul asigurarilor a crescut mult si la noi in tara, videoclipurile de amatori ale soferilor ce ruleaza pe drumurile publice din Romania vor deveni in mod cert dovezi in cadrul actiunilor de despagubiri ale societatilor de asigurari.

Daca in urma cu 2-3 ani pretul acestor camere auto era prohibitiv pentru multi posesori de autoturisme, acum lucrurile s-au schimbat radical, asemenea device-uri fiind la indemana tuturor, deoarece nu mai costa o avere.

Pentru ca tot suntem in perioada Sarbatorilor de Iarna, ce poate fi mai interesant si mai util decat un asemenea cadou facut unui sofer: o camera auto?

Gasiti camere auto performante, la un raport calitate/pret excelent, in magazinul online IUNI, pe care multi dintre voi deja il stiu.

Unul dintre modelele comercializate de IUNI este camera auto V5000GS, cu niste performante foarte bune in functionare.



Ea face parte din categoria solicitatelor camere auto cu night vision premium, fiind utila atat in timpul zilei, cat si noaptea, soferii putand filma cu ajutorul ei, la o rezolutie reala Full HD, traseul parcurs, viteza de deplasare a masinii lor etc.

Iata un filmulet facut cu aceasta camera auto, marca V5000GS, pe care o puteti achizitiona in aceste zile la pret redus de pe site-ul iuni.ro:





Sper ca v-a convins calitatea videoclipului de mai sus si o sa o puneti pe lista de daruri pe care sa o faceti unui sofer/soferite de Craciun sau, de ce nu, chiar voua insiva!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...