miercuri, 10 decembrie 2014

Nu poti merge la cumparaturi din cauza vremii urate? Te ajuta Shopidoki!

Deja am inceput curatenia generala, pentru ca nu vreau sa ma prinda Ajunul Craciunului cu aspiratorul in mana si cu masina de spalat rufe duduind la capacitate maxima.

Am sortat cu atentie hainele din sifonier si lenjeriile de pat ce trebuie spalate, mai bine zis primenite, pentru ca de curate erau ele curate, dar am zis sa le mai spal inca o data, ca sa intre si ele ferchese in anul ce vine, peste trei saptamani.

Toate bune si frumoase, dar cum stiva de rufe are o inaltime destul de mare, am inceput sa imi fac probleme ca nu o sa imi mai ajunga detergentul!

Si unde sa plec pe prapadul asta de afara, ca ploua continuu de zile intregi si nu prea da semne sa se opreasca.

Cum sa ajung la supermarket pe asa timp, ca nici Zmucila, scumpul eu catel, nu are chef sa merga din baltoaca in baltoaca, daramite eu!

Noroc ca s-a inventat internetul, asa ca am intrat iute pe Shopidoki.ro unde stiam eu sigur ca au si detergenti de vanzare.

La ce preturi la detergenti rufe au, chiar nu merita sa merg pana la mall! Am pus in cosul de cumparaturi virtual o punga uriasa de Ariel automat Mountain Spring de 8.5kg, 2 cutii Ariel gel capsule Pods Touch of Lenor 38*28ml, plus niste Calgon tablete, ca nu strica sa ai unele in plus prin casa.

In magazinul online Shopidoki chiar gasesti tot ce iti trebuie, ca intr-un supermarket.

Produsele sunt frumos randuite pe categorii, ca sa le fie usor accesibile clientilor, asa incat este o placere sa comanzi de la ei.

Au pana si mancare pentru caini, motiv pentru care  Zmucila o sa primeasca si el ceva bun in clipa in care voi deschide cumparaturile, ce imi vor fi aduse de catre curier.

Este un magazin virtual pentru bucuresteni, livrarea se face in zilele lucratoare intre orele 9-18, in maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii, care trebuie sa fie de minim 100 de lei.

Daca esti ocupat, nu poti iesi din casa din cauza ca esti bolnav sau vremea este prea urata, incepe si tu sa faci cumparaturi la Shopidoki! Este chiar distractiv!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...