marți, 2 decembrie 2014

Hainute Disney pentru serbari de basm comanzi de la Marisuca.ro!

Am intrat in Luna Cadourilor, iar petrecerile pentru cei mici se vor tine lant de-acum si pana la Anul Nou.

Cu totii stim cat de complicat este sa gasesti cel mai nimerit costumas pentru copilul tau, pe care sa-l poarte cu mandrie la serbarea de la gradinita sau de la scoala primara...

Nu toate mamicile moderne, nici chiar toate bunicutele, au talent de croitorese pricepute, iar ca sa comanzi astfel de hainute copii speciale pentru serbare la vreun atelier de croitorie din oras, recunoasteti cinstit, este o adevarata aventura: trebuie cumparate materialele textile si accesoriile cele mai nimerite (nasturi, margele, catarame metalice, sireturi, panglici, snururi cu ciucurasi), trebuie luate masurile copilului, urmeaza una sau doua probe a hainutelor (lucru de care cel mic nu prea este incantat!)... 

Ca sa nu mai vorbim ca trebuie timp pentru toate astea, plus o suma de bani pentru manopera, ce poate fi in unele cazuri destul de mare. 

Iar rezultatul, de multe ori, nu este deloc pe masura asteptarilor noastre si, cel mai grav, nici ale celui mic. Cate ateliere de croitorie specializate in hainute pentru printi si printese stiti voi? Evident, niciunul!

Oricum, la cat de tracasat va fi copilul nostru, poate nici nu o sa ii mai faca placere sa poarte costumul confectionat pe comanda! SI atunci ne-am chinuit degeaba...


Tocmai din acest motiv, daca ai si tu un prichindel de 4-5 anisori sau chiar ceva mai marisor, de 7-8 ani, care adora desenele animate in general, dar si anumite personaje Disney, in special, sigur o sa fie extrem de bucuros daca Mos Nicolae o sa-i puna in ghetute, alaturi de multe fructe, dulciuri, jucarii, niste hainute Disney pentru serbarile de la gradinita sau scoala, in culori vii, pe masura lui, gata confectionate!

Acum este momentul cel mai bun sa intri pe internet, sa cauti adresa virtuala a magazinului online Marisuca.ro si sa alegi costumatia perfecta pentru copilasul tau de la sectiunea de hainute pentru serbari.



Daca ai o copilita "cat un ghemotoc" (vorba cantecelului de pe vremuri), o sa ii umpli sufletelul de bucurie daca o sa comanzi de la Marisuca niste hainute Disney pentru fetite Minnie Mouse - Rubies si o peruca Clopotica.




 Desigur, daca ii plac basmele fratilor Grimm, o costumatie Cenusareasa este exact ce ii trebuie!





Pentru baietei, Marisuca.ro are o oferta imbatabila: poti alege dintre costumatiile de Spiderman (plus o Masca Spiderman Vision si 2 discuri panze luminoase) sau de Superman.



Desigur, niste hainute speciale, infricosatoare, Darth Vader (compuse din costumul propriu-zis, pelerina, curea si masca) o sa il faca pe cel mic sa topaie de bucurie precum un pui de cangur!



Va invit asadar sa faceti in aceasta luna economie de bani, nu insa si de bucurie, comandand hainute de poveste de pe site-ul marisuca.ro! Nu veti regreta!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...