joi, 4 decembrie 2014

Esti pasionata de margelit? Rasfoieste catalogul Pandora pe site-ul bijuteriidinmargele.eu!

Ati auzit de Cutia Pandorei, sunt convinsa, dar nu stiu daca stiati ca exista si Cutia Giuliei!

Cutia Giuliei este cutia mea de margelute, care acum a ramas cam saracuta...

Puzderie de mici pietricele semipretioase sau doar bucatele rotunjoare de lemn gaurit, de sticla, acril sau portelan, ba chiar si margele metalice, s-au incolonat frumos in siraguri mestesugite, s-au lipit de suporturi pentru pandantive sub forma de mandale personalizate, s-au insiruit cate 3-4 pe lantisoare, sub forma de cercei candelabru si tot asa...

Acum cutia mea de lemn de trandafir a ramas aproape goala si tanjeste dupa alte margelute fermecate, care, la randu-l lor, se vor inlantui in noi si noi modele handmade de bijuterii.

Speranta cutiei mele m-a tras de maneca si m-a indemnat sa pun iute mana pe mouse si sa intru pe internet in cautarea taramului unde pot sa aflu o multime multicolora de margele din pietre semipretioase, dar si, de ce nu, sa imi aleg cele mai frumoase piese din catalogul Pandora, ca tot am adus aminte de „cea daruita cu toate darurile”, creatia lui Hefaistos si a Athenei, cu ajutorul celorlalti zei, la porunca lui Zeus.

Pe site-ul bijuteriidinmargele.eu am gasit ceea ce doream pentru creatiile mele viitoare: margele Pandora lampwork rosii, roz, turcoaz, ochi de pisica sau cu floricele romantice.



Preturile foarte mici mi-au permis sa fac o comanda consistenta de asemenea elemente deosebite pentru bijuterii, la care sa mai adaug si utilii distantieri Pandora rac, bufnita, albinuta si inimioara, dar si pe aceia sub forma de cub, extrem de interesanti si ei.

Evident, am mai pus in cosul virtual si pungulite cu margelute de nisip opace si translucide, in mai multe culori, pentru ca la pretul de 1 lei si respectiv 0,8 lei pentru 20 de grame, chiar era pacat sa nu o fac.

In curand, cutia Giuliei va fi din nou plina cu tot soiul de comori, tocmai potrivite intr-o iarna nesuferit de ploioasa precum aceasta, ca sa se grupeze, in forme spectaculoase de bijuterii, ce le vor bucura pe purtatoare si vor starni admiratia privitorilor.

Daca si voi sunteti pasionate de margelit, intrati iute pe bijuteriidinmargele.eu si completati-va stocul la cele mai bune preturi. O sa va placa sigur produsele ce care le veti gasi pe site!

Spor la margelit!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...