vineri, 12 decembrie 2014

Cauti un tractor ieftin? Comanda-l de pe O-Mac!

Varul meu Ionel a lasat Bucurestiul si si-a cumparat anul acesta o bucata de teren agricol la tara, in satul bunicilor, pentru ca vrea sa devina fermier.

Deja viseaza la culturile pe care sa le semene in anii ce vor veni, la recoltele bogate, asa ca in aceste luni de iarna incearca sa puna la punct o adevarata strategie pentru noua sa afacere cu specific agrar.

Deocamdata cu ajutorul internetului, incearca sa gaseasca un magazin de unde sa isi cumpere diverse utilaje care sa il ajute sa lucreze pamantul.

Cel mai important dintre acestea i se pare, evident, tractorul.

Vorba aceea, nu te poti numi fermier modern pana cand nu ai tractorul tau. Nu ii surade absolut deloc ideea de a inchiria unul de la vreun consatean, vrea sa il conduca chiar el, sa simta arsita soarelui cum ii arde pielea, sa cante el insusi din cabina, in timp ce lucreaza pamantul cu ajutorul lui.

De cand locuia in zona limitrofa a Bucuurestiului, a aflat de la un prieten pasionat de legumicultura de existenta unui magazin online ce comercializeaza produse de gradinarit de inalta calitate la cele mai mici preturi de pe piata.

A tastat iute pe net "preturi tractoare agricole" si se pare ca magazinul de care ii povestise in trecut amicul sau chiar avea spre comercializare si asemenea utilaje, de puteri mai mici, asa, ca pentru un fermier incepator.

A intrat iute pe www.o-mac.ro, ca sa analizeze oferta si chiar s-a decis in proportie de 70% asupra unui model.

Tot de pe site a aflat de numeroasele promotii O-MAC.ro, asa ca o sa isi faca o lista mai ampla cu articolele pe care le va comanda din acest magazin electronic foarte bine aprovizionat cu o multime de produse necesare unui agricultor.



Daca si voi va doriti un tractoras, o motocositoare, un motocultor sau poate o mulgatoare, daca va ocupati de cresterea animalelor, faceti de indata o vizita online la O-Mac, pentru ca aveti ce cumpara de pe site-ul lor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...