joi, 11 decembrie 2014

Produse bio pentru par uscat - un must have in anotimpul rece!

Intr-un inceput de iarna extrem de ciudat, precum acesta, cand ba ninge si e ger, ba ploua de parca s-a dezlantuit Potopul biblic, a iesi din casa devine deja o aventura in care pornesti fara sa ai habar dinainte daca te-ai echipat corespunzator sau nu.

Daca in privinta hainelor riscul ar fi acela ca te vei uda pana la piele, daca nu ti-ai luat canadiana de ploaie (in mijloc de decembrie!), ce te faci cu podoaba ta capilara? Cum va rezista parul tau atator factori care tind sa il agreseze?

Tineti minte reclama aceea de acum cativa ani cu sloganul: "Coafura rezista!"?... Sa o vad eu pe tipa aia daca ii mai statea parul la fel daca nimerea ieri, pe la Piata Romana, cand s-a pornit un vant si o ploaie de ziceai ca vine sfarsitul lumii!!!

Parul nostru are de suferit mult in anotimpul rece, de aceea, mai mult decat orice, nu numai din punctul de vedere al esteticii, ci si al sanatatii, este bine sa ii acordam un plus de atentie in aceasta perioada. 

Iar acest lucru se poate realiza cel mai bine cu o gama de produse bio pentru par uscat, care sa nu contina deloc substante nocive.

Daca il ajutam cu niste tratamente de hidratare, folosim samponuri si balsamuri potrivite, il mai rasfatam si cu cate o masca de par macar o data pe saptamana, coafura noastra chiar va fi senzationala si ne va face sa stralucim!

Mai intai de toate, ideal ar fi sa ne tundem macar varfurile mai des iarna, daca nu suntem destul de curajoase sa abordam o tunsoare scruta.

De ce sa facem acest lucru? Pentru ca iarna parul este mai uscat, iar aceasta uscaciune porneste de la varfuri.


In plus, specialistii ne sfatuiesc sa ne schimbam in perioada rece si samponul pe care il folosim in mod obisnuit cu unul pentru par uscat, deoarece ne hidrateaza mai bine parul, care, in lunile de iarna sufera agresiuni atat din pricina frigului de afara, cat si din cauza aerului cald si uscat din locuintele noastre.


Eu va recomand sa incercati folosirea unui set nutritiv bio, special conceput pentru repararea și tratarea părului uscat și deteriorat, cu proteine de grâu și migdale, ulei de amazonian Pracaxi, ulei de floarea soarelui și aloe vera.



Acest set este compus din doua produse cu un efect deosebit asupra sanatatii parului nostru:

- un sampon reparator cu proteine ce curata foarte bine, are un efect calmant, dar si de protejare a culorii;
- un balsam cu proteine care ii da stralucire, il face matasos si usor de pieptanat.

O alta varianta de tratare a uscaciunii parului este preluata de specialistii moderni ce lucreaza in industria cosmetica dintre leacurile bunicilor noastre.. Mai tineti minte ca ele utilizau berea pentru ingrijirea parului?

Iata ca Bioki are o propunere interesanta pentru noi...


Ce ziceti de un sampon solid cu bere pentru par normal sau uscat - „Spuma Berii” - EndeaSoap?

Acest sampon solid poate fi achizitionat de pe site-ul bioki.ro la un pret fara concurenta: 100 de grame la 17 lei.



Nu va ganditi ca el contine doar drojdie de bere... O,nu! Reteta acestui produs bio pentru par produs la rece in Romania include: uleiuri saponificate de masline, cocos, ricin, migdale, avocado; unt de shea si unt de mango; uleiuri esenţiale de portocale, ylang-ylang, patchouli, salvie; bere.

Recunoasteti, este o adevarata comoara la casa omului si chiar merita sa vi-l achizitionati cat mai iute de pe Bioki!


In acest magazin online gasiti multe alte produse ce au in compozitie ingrediente naturale de mare valoare pentru sanatatea si frumusetea noastra, de aceea va invit sa il accesati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...