vineri, 5 decembrie 2014

Un cadou pentru casa mea: scaune frumoase de la Tamos!

Acum doua luni am castigat in urma unui proces o suma destul de importanta si am vrut sa imi iau niste scaune noi de bucatarie sau niste scaune deosebite pentru sufragerie, din magazinul de mobila offline, din cartierul meu...

Din nefericire, se pare ca stocul a fost limitat, asa ca pana la urma am achizitionat cu totul si cu totul alte produse decat cele de pe lista initiala, iar dorinta mea de a schimba scaunele din casa a ramas doar un simplu proiect de final de 2014...

Ce-i drept, nu am cheltuit chiar tot bugetul alocat sarbatorii de Black Friday, asa ca as mai avea ceva finante disponibile, de aceea m-am gandit sa incerc sa imi comand aceste piese de mobilier de pe internet, de pe un site care sa comercializeze astfel de produse.

Noroc ca mi-am amintit ca exista Tamos, cel mai tare targ de mobila online, dupa opinia mea, asa ca sper sa gasesc scaunele pe care le-am ratat in urma cu ceva zile in urma, asa, la un click distanta...

Au cei de la Tamos o gama extrem de variata de produse de mobilier, pentru toate gusturile, cu design care iti atrage privirea si unde oricine, chiar de are o suma mai mare de bani pentru o asemenea cumparatura, chiar daca are una mai mica, cu siguranta o sa isi gaseasca cate ceva pe plac, spre a-si perosnaliza locuinta.


Important este doar sa ai rabdare si sa rasfoiesti paginile catalogului virtual cu mobila de pe site-ul lor de prezentare: www.tamos.ro!

De un nepretuit ajutor sunt si filtrele de selectare a tipurilor de piese de mobilier pe care le dorim! Scriem cuvintele-cheie si hop, o aplicatie cerne rapid prin gama de produse comercializate, pentru a afisa ceea ce ne dorim.

Asa am procedat si eu... Am scris in casuta de cautare mai intai „scaune living” si ... wau!! Chiar am gasit ce ma intereseaza! 

Ce ziceti de acest scaun living Bawaria cu design clasic, realizat in Polonia, din PAL melaminat si MDF?



Vreau sa imi comand vreo patru, deoarece aceste scaune deosebite se potrivesc de minune cu masa de forma ovala, cu un picior, din sufragerie, dar si cu biblioteca mea intesata de carti (chiar daca unii zic ca lectura nu mai e la moda!).

Pentru bucatarie am cautat pe Tamos niste scaune Line cu spatar inalt si am gasit unele superbe, cu cadru metalic, iar sezutul si spatarul tapitate PU, zvelte si elegante.



Din cele ce ma citit pe site, aceste scaune, care nu costa decat 135 de lei bucata, se pot aseza atat in bucatarie (cum voi face eu), dar si in living sau pe terasa,

Sper ca pana de Craciun sa imi soseasca cele 6 scaune (4 Bawaria si 2 Line), pentru ca mi-as dori sa intru cu o casa innoita in anul ce vine, inclusiv aducand energia noua, pozitiva, a unor piese de mobilier cu un design aparte.


Plus ca am si musafiri de Revelion, de aceea vreau sa imi aranjez apartamentul cum pot eu mai bine.

Sunt convinsa pe deplin ca si cu ajutorul acestor scaune nou-noute, foarte speciale, schimbarea in bine a design-ului spatiului in care locuiesc va fi remarcata cu incantare de catre acestia!

Este o sugestie si pentru dvs., de a cumpara mobila noua, acum la final de an 2014. Tamos va asteapta cu portile virtuale larg deschise!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...