joi, 11 decembrie 2014

Alege de la Noriel cele mai frumoase jucarii pentru copilul tau!

Jucariile de la Noriel sunt indragite de toti copiii, mai micuti si mai marisori, asa ca vreau sa va dau o veste grozava: de Craciun sunt reduse cu pana la 70%!

Nu-i asa, dragi parinti ca nu veti putea rezista tentatiei de a-l ajuta pe Mos Craciun si ca veti face comenzi de jucarii online, pentru ca sacul cu daruri  ce se va rasturna sub brad sa fie si mai intesat?

Acum e drept, a face cumparaturi online de la Noriel nu este lucru deloc usor...

Tare este greu sa alegi, pentru ca sunt atatea jucarii nostime care iti fac cu ochiul si pe care copilul tau le-ar indragi cu siguranta...




Oaki Oac Povestitor poate fi una dintre alegeri... Stie 8 povesti si melodii antrenante... Un prieten excelent pentru copilul tau cu varsta cuprinsa intre 4 si 7 ani...

Noile jucarii lego pe care le poti cumpara de pe site-ul noriel.ro ii vor fascina pe copiii intre 5 si 11 ani, deoarece orice micut vrea sa fie un creator de obiecte si de lumi fantastice.




Pentru un baietel eu v-as recomanda Lego Creator - Aventuri cu elice dubla (2014).

Ce poate fi mai interesant pentru el decat sa isi construiasca singur propria sa nava cu elice dubla!

Poate sa fie construita precum un aparat de zbor care decoleaza la fel ca un elicopter, iar apoi inainteaza prin aer asemeni unui avion, datorita aripilor sale duble.

Acest joc de constructie cu piese lego nu costa decat 69,90 lei, asa incat nu este deloc costisitor pentru majoritatea parintilor care vor sa le ofere un cadou special de Sarbatori copiilor lor.


Pentru micutii artisti... ce ati zice daca le-ati darui in aceasta vacanta de iarna niste jucarii creative?




Eu va propun jocul Suflarici. Cu ajutorul unor tuburi speciale sufli nori de culori imaginand forme multicolore!

Pentru copilasii ceva mai mari, chiar si de 14 ani, exista niste seturi de construit Meccano extrem de interesante.

Eu va propun unul cu 110 componente (piese, suruburi si piulite, roti si jante) din care puteti realiza 5 modele diferite de motociclete!


Pentru a-l ajuta pe Mos Craciun sa aleaga cele mai frumoase  si interesante jucarii pentru copilul tau, grabeste-te si intra chiar acum pe site-ul Noriel, pentru ca mai sunt doar doua saptamani pana la momentul in care darurile vor trebui sa fie asezate sub brad!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...