joi, 11 decembrie 2014

Cadouri deosebite de la Salterra pentru mama

Zilele acestea incerc sa gasesc niste cadouri cat mai potrivite pentru mama, asa ca tot vizitez diferite magazine online, in speranta ca voi afla darul perfect.

Pana la urma, m-am decis ca niste lucruri utile si frumoase, de o calitate superioara, pentru casa, i-ar face mai mare placere decat un parfum sau ceva articole de imbracaminte.

Pentru ca anul acesta tocmai ce si-a zugravit apartamentul, m-am gandit ca i-ar fi pe plac sa ii ofer un cadou cu totul si cu totul special: sa ma ocup de designul interior al dormitorului ei.

Mai precis un pat dormitor nou-nout Romance cu somiera rabatabila si lada de depozitare ar bucura-o foarte tare.



Acest pat clasic are o structura de lemn de fag si placi aglomerate de fag si o somiera cu 14 lamele de lemn pentru o sustinere buna si un confort deosebit.

Cum locuieste in Bucuresti, transportul si montajul sunt gratuite, asa ca il voi putea achizitiona la un pret foarte bun.

In plus, pentru ca are si o reducere de 10%, voi alege si din sectiunea Saltele una potrivita, tot de la Salterra.

Cu siguranta o sa ma orientez si spre niste lenjerii de pat romantice, deoarece mi se pare frumos ca mama sa inceapa anul 2015 cu un dormitor total schimbat.



Am ales cateva din bumbac crep 100% cu modele florale, extrem de gingase, menite sa inveseleasca orice camera de dormit.

Aceste asternuturi se spala la temperaturi de pana la 40 de grade Celsius, nu intra la apa, au o textura moale, placuta la atingere.

Beneficiaza de sisteme de inchidere cu nasturi si, foarte important, nu trebuie calcate.



Cu un pat nou, o saltea confortabila si lenjerii de pat care sa ii aduca intregi campuri cu flori in dormitor, mama mea o sa intre fericita in noul an 2015, ce va incepe peste doar trei saptamani.


Daca nu v-ati hotarat deocamdata ce daruri sa le faceti parintilor vostri, puteti alege, asemeni mie, niste asternuturi noi sau o saltea comoda, de la Salterra. In aceasta perioada o sa le puteti achizitiona la preturi excelente!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...