luni, 15 decembrie 2014

Protejeaza pielea nou-nascutului tau cu produsele bio pentru copii de la Bioki!

Copiii nostri se nasc intr-o lume dura, in care exista numerosi factori agresivi, ce le pot pune sanatatea in pericol.

Din acest motiv, mamicile moderne cauta cele mai bune lotiuni, creme, sampoane, sapunuri, uleiuri de masaj, geluri pentru dintisori, care sa ii asigure odorului lor o ingrijire cat mai eficienta in primii ani de viata.

Dupa cum se stie, la nastere, un copil are un pH neutru al pielii, de aceea este complet descoperit impotriva atacurilor violente ale microorganismelor. Doar pe masura trecerii timpului pH-ul devine acid, asa incat e nevoie de o vreme mai indelungata de asteptare pana ce epiderma celui mic sa se transforme intr-un scut natural, din ce in ce mai protectiv in fata amenintarilor exterioare reprezentate de infectiile pielii, mai mult sau mai putin grave.

In plus, bebelusul nu are la nastere creat un filtru hidrolipidic, asa incat, pielea sa risca sa devina extrem de uscata, daca nu este hidratata corespunzator in primele luni de viata.

Pentru ingrijirea epidermei copilului mic, toti medicii ne sfatuiesc sa alegem produse naturale. lipsite de parabeni, SLS, parfumuri sintetice sau alte componente toxice, care pot sa ii irite pielea sau chiar sa aiba efecte devastatoare asupra starii de sanatate a micutului. 

Pe site-ul Bioki, puteti gasi produse pentru copii cu pielea sensibila, cat si produse pentru toate tipurile de piele, destinate prichindeilor un pic mai marisori.




Pentru bebelusii nou-nascuti va recomand sa comandati din acest magazin online, ce comercializeaza produse bio de cea mai buna calitate,  un Baby Set cadou pentru mămici și copii - Weleda, compus din urmatoarele:

- o loţiune de curăţare & şampon cu gălbenele  si uleiuri de susan si migdale,  avand proprietati calmante si de protectie a tegumentelor;  

- o crema cu galbenele si oxid de zinc pentru zona scutecului - speciala pentru protectia impotriva iritatiilor si umezelii, cu rol regenerativ al pielii de la acest nivel;

 - o crema de maini cu extract de catina si parfum de citrice destinata mamei;

- o jucarie din lemn fin, marca HABA, extrem de draguta, pe care copilul o va indragi cu siguranta, pe masura ce va creste;

- o punguta speciala de depozitare a produselor, de un galben foarte vesel.


Acest set deosebit poate sa fie cumparat de pe site-ul bioki.ro la pretul de 123 de lei si reprezenta si un dar foarte frumos, facut acum, in prag de Sarbatori de Iarna.

Natural, eficient, deosebit! Iata cum poate sa fie caracterizat Baby Setul cadou pentru mămici și copii - Weleda. Comandati-l chiar azi!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...