luni, 15 decembrie 2014

Blogaritele stilate isi fac carti de vizita la luxurycards.ro!

Am participat in acest an la multe evenimente unde, in momentul in care spuneamma ca sunt bloggerita, interlocutorilor mei pur si simplu le cadea fata. 

Inca mai exista parerea ca a fi blogger e asa, doar un moft, ca ti-ai deschis un blog fie ca sa injuri in dreapta si in stanga, fie ca sa iti publici online creatiile pseudo-literare pe care nici un editor serios nu ar da doi bani.

Eu cred totusi ca a fi blogger devine tot mai mult o activitate serioasa, extrem de "profi", care in viitorul mai mult sau mai putin apropiat va si inclusa si in nomenclatorul de profesii (meserii)...

Profesia de blogger va impune, sunt convinsa, profesionalizarea inainte de toate intr-un anume domeniu...

Cum un scriitor pe blog trebuie sa vie cat mai vizibil cu putinta, pentru cu degeaba posteaza articole pline de miez, daca ele nu ajung la public, trebuie sa aiba si o imagine cat mai stilata, care sa-i reflecta cat mai bine personalitatea.

La evenimente si la intalnirile cu reprezentantii diverselor agentii de publicitate conteaza si felul in care te imbraci si, mai nou, sa ai niste carti de vizita care sa dea un prim semn despre personalitatea ta online.



DIn acest motiv am decis sa nu neglijez acest aspect si am accesat un site despre care am auzit doar lucruri bune si care confectioneaza carti de vizita de lux.

De acolo m-am gandit sa imi comand niste carti de vizita multistrat, realizate printr-o tehnica ce presupune lipirea a doua sau chiar trei straturi de carton. 



Am citit pe site ca pot alege cartoane de orice culoare si textura vreau, tiparirea cartilor putandu-se face in mai multe feluri: digital full color, cu letterpress, lac selectiv sau cu aplicare de foite metalice (folio).

O sa fac o impresie deosebita cu aceste carti de vizita, nu am nicio indoiala, asa ca voi putea spune cu multa mandrie in glas: "SUNT BLOGGERITA DE NISA!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...