miercuri, 10 decembrie 2014

Cadouri ieftine si utile de Sarbatori poti cumpara online!

Mai sunt cateva zile pana cand vom aseza sub bradul de Craciun cadourile pentru cei dragi, asa ca am pornit cu totii la vanatoare prin magazinele virtuale, cale mult mai simpla decat aceea de a pierde ore intregi in magazinele offline, pe la cozile de la casele de marcat ori luptandu-ne cu alti cumparatori ca sa prindem ultimele produse de pe rafturi.

Vremea aceasta bacoviana, ce nu cadreaza deloc cu data din calendar, ma face sa aleg cadouri frumoase, dar mai ales utile, atat pentru mama, cat si pentru sora mea, dorind ca unele dintre aceste daruri sa le fie de folos in momentele in care ies din casa, inclusiv in aceasta perioada de anotimp incert, in nesuferita ploaie mocaneasca ce a cuprins Bucurestiul nostru drag, oras care, de peste o luna, nu a mai vazut nicio raza de soare...

Asa se face ca am intrat, cum fac adesea de vreo doi ani, pe site-ul meu favorit de cumparaturi, in cautare de ghete si bocanci dama, cat mai in consens cu baltoacele de afara, cautand produse ce se evidentiaza printr-un raport calitate/pret cat mai bun, perechi de incaltaminte pe care sa le transform in daruri de Sarbatori.


Stiam ca voi gasi acolo articole atractive, care totusi sa nu imi epuizeze bugetul destinat cadourilor cat ai zice: „Mos Craciun”!

Am gasit iute niste ghete din piele naturala, perfecte pentru mama, la un pret convenabil, de numai 180 de lei. Au tocul jos, asa ca o sa-i fie extrem de comod sa le poarte la cumparaturi, in timp ce ocoleste hartoapele din cartierul in care locuieste, la marginea sudica a sectorului lui Vanghelie.



Pentru sora mea am gasit pe site niste ghete cu toc inalt Fullah Sugah, care sper sa ii placa. Pretul lor este foarte accesibil, de doar 138 de lei, de aceea mi-au mai ramas niste banuti pentru a-mi face si mie insami un cadou de Craciun.



Mi-am ales rapid niste pantofi cu toc comod, pentru la primavara, la doar 79 de lei, pentru ca mereu e bine sa ai o pereche de pantofi in plus in dulapul cu incaltaminte, nu-i asa?



Daca doriti si voi sa faceti cadouri frumoase si utile celor apropiati, magazinul online de unde eu am cumparat incaltamintea de mai sus poate sa fie o solutie demna de luat in seama. Dati click pe link-urile din text si vizitati-l chiar azi!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...