miercuri, 10 decembrie 2014

Promoveaza-ti afacerea cu ajutorul cardurilor de fidelitate!

Concurenta intre companii a ajuns extrem de dura in unele sectoare de activitate, de aceea intreprinzatorii cauta noi si noi metode pentru a-si promova produsele.



Unul dintre aceste mijloace moderne de cresterea vizibilitatii unei firme, fie ea mai mica sau mai mare, o reprezinta si cardurile speciale.

Ce poate fi mai simplu decat sa atragi un client printr-un card? Acum pana si la farmacie ti se ofera unul de fidelitate!

Da, acele bucati de plastic elogiate sau detestate in egala masura. Acum exista in afara de cardurile clasice, bancare sau din categoria smart card si tichete de masa sau de vacanta pe card, ce mai, o gama tot mai larga de produse de acest gen.

Indiferent ca vorbim de prezentari de noi articole, realizate in cadrul unor conferinte publice, de promotii foarte atractive, prin care sa fie atrasi noi clienti sau fidelizati cei actuali,  de permise elegante de intrare in saloane de beauty sau in sali de fitness, de carduri amuzante, cu imagini din desenele animate, destinate celor mici ori, pur si simplu, daca ne referim la materiale "mai altfel", prin care o companie sau chiar un liber profesionist incearca sa isi promoveze brandul, sa demareze niste campanii publicitare memorabile, care sa ramana in mintea clientilor, o imprimanta speciala care sa le realizeze asemenea articole (carduri, permise, legitimatii) s-ar putea sa fie o investitie extrem de utila pentru cresterea profitului.

Asa a gandit si Viorica, vecina mea de palier, care a descoperit de curand pe internet un site cu totul deosebit, ce ii poate fi de mare ajutor in promovarea salonului ei de coafura pe care l-a deschis in cartierul nostru.

Dupa cum stia ca ma pasioneaza tot ce are legatura cu internetul, m-a oprit zilele trecute in holul blocului ca sa imi povesteasca entuziasmata de ideea ei de a tipari cu o imprimanta termica un model de card funny, special pentru doamnele si domnisoarele din cartier care frecventeaza des salonul ei de coafura.

Cum afacerea ei este inca la inceput, s-a gandit la niste carduri PVC colorate, pe care sa le ofere clientelor in functie de cat de des vin la salon. Raportat la culoare, reducerea inscrisa pe card va fi si ea diferita la diverse tipuri de servicii prestate.

A promis sa o ajute si  fiul ei Dragos la realizarea machetei cardurilor de fidelitate, mai ales ca, dupa cum a citit pe site-ul de care imi povestea, va putea si sa inchirieze o imprimanta din aceasta speciala, pentru confectionarea profesionala a cardurilor de reduceri

Pare interesanta ideea asta,  cu inchirierea unei imprimante de tiparire de carduri, asa incat sigur ma voi informa si eu mai mult in legatura cu oferta. I-am cerut vecinei mele link-ul catre acest magazin virtual cu totul deosebit in mediul online si o sa il accesez cu siguranta!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...