sâmbătă, 13 decembrie 2014

Esti blogger? Comanda obiecte promotiale ca sa-ti cresti gradul de vizibilitate al blogului!

Sunt bloggerita si, evident, imi doresc cat mai multa vizibilitate in anul ce vine.

In plus, pe pagina mea personala de Facebook am ajuns aproape sa completez lista de 5000 de prieteni, asa ca in 2015 va trebui sa imi iau inima in dinti si sa imi deschid o pagina speciala, a blogului Secretele Mamei.

M-am gandit sa fac o serie de concursuri inedite pentru cititorii mei fideli, asa incat acum, ca tot e final de decembrie, incerc sa fac  lista cu surprizele pe care vreau sa le ofer internautilor ce imi viziteaza blogul, indiferent de device-ul de pe care se conecteaza: laptop, tableta sau smartphone.

Pentru a ma face cunoscut, in anul ce vine urmeaza sa particip si la o suita de evenimente offline, unde doresc sa impart si materiale promotionale.

In acest sens m-am inscris si la o conferinta speciala unde exista si o sesiune speciala de "networking offline", ca sa zic asa. 

In fapt, intr-o pauza de un sfert de ora, participantii sunt invitati sa faca schimb de carti de vizita sau obiecte promotionale. Este foarte hazliu, am mai participat la asemenea cursa de impartit materiale publicitare contra cronometru si m-am distrat grozav alaturi de ceilalti din sala de conferinte.

Tocmai din acest motiv am ales sa studiez oferta de pe site-ul promotion.eu, deoarece stiu sigur ca voi gasi acolo obiecte funny ce se pot transforma in mici cadouri speciale pentru viitorii mei cititori pe care ii voi gasi la acea conferinta "mai altfel", tinuta de un trainer renumit din Ardeal.

Ma gandeam sa comand de la Promotion.eu un set de pungi personalizate cu logo-ul blogului meu, dar si o serie de insigne personalizate, cu mascota pe care am ales-o deja, iar acum sunt in faza de a o stiliza grafic.

Insignele promotionale pot fi comandate online, direct prin intermediul site-ului, asa ca dupa ce voi cere  oferta de personalizare a insignelor  (am inteles ca au niste preturi foarte bune!), sigur voi comanda macar vreo 200, pentru prima faza.

Evident, in sacosele personalizate pe care le voi achizitiona tot de la promotion.eu voi pune si o carte de vizita, plus un pliant special, de a carui tehnoredactare ma ocup acum.

Daca si voi aveti o afacere, mai mare sau mai mica, va invit sa comandati  de la Promotion.eu materialele promotionale dorite, deoarece sunt de o calitate superioara, asa incat si gradul de vizibilitate pe care vi-l doriti o sa fie atins.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...