sâmbătă, 13 decembrie 2014

Caut ceas potrivit, pentru a fi pus sub brad peste doua saptamani!


Pentru barbatul din viata mea care a reusit sa faca o magie doar de el stiuta, pentru ca timpul sa se depene intr-un fel anume, cu totul special, dupa altfel de legi decat cele cunoscute, de cand suntem impreuna, m-am gandit ca de Mos Craciun sa ii aleg din multitudinea de modele de ceasuri barbatesti Casio pe acela care i se potriveste cel mai bine.

Vlad vrea sa fie un as in tot ceea ce intreprinde, iar pentru invingatori ce poate sa fie mai nimerit decat un ceas Casio?

M-am gandit la unul Casio Edifice EFR-535BK-1A2VUEF, special realizat pentru un barbat sportiv, cutezator, ce mereu incearca sa isi depaseasca limitele.



Acest ceas de mana are un diametru rotund, de 46 mm, are un display analog, un geam din cristal ultra-rezistent si o curea din otel inoxidabil.

Se distinge de alte modele de ceasuri de mana prin culorile sale tari: negru si albastru, care il fac sa fie remarcat cu siguranta.

Pretul acestui ceas este redus in aceasta perioada cu 41%, ceea ce imi permite ca din suma salvata de peste 400 de lei, sa imi aleg si eu dintre minunatele ceasuri Fossil de dama unul pe care mi-l doresc de multa vreme.



Optiunea mea este un ceas de dama Fossil Ceramic CE1036, care seamana intr-o anume masura cu acela pe care o sa-l daruiesc iubitului meu Vlad.

Destul de mare, avand un diametru al carcasei de 4 cm, rotund si el, cu un cadran negru ca o noapte adanca si o carcasa in negru si albastru, este un ceas misterios, care emana forta si imi defineste cum nu se poate mai bine personalitatea.

Ambele produse pe care le voi comanda au sa vina in cutii personalizate si vor avea certificate de garantie, ca semn al seriozitatii firmei care le comercializeaza.


Daca si voi sunteti in cautate de cadouri deosebite si nu stiti ce sa alegeti celor dragi sau ce sa va faceti cadou voua insiva, un ceas de mana este intotdeauna o alegere potrivita, asa ca nu ezitati sa o faceti! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...