joi, 11 decembrie 2014

Lensa - magazinul online care va scapa de complexul purtarii ochelarilor!

Categoric, o persoana care sufera de miopie are mult mai multe variante de a-si corecta vederea acum, decat avea in urma cu 15-20 de ani.

Daca prin anii '90 a fi miop era o adevarata drama, incepand cu glumele batjocoritoare ale colegilor (de tipul: „aragaz cu patru ochiuri”) si pana la inesteticele rame groase de plastic ieftin si lentilele de sticla groasa, ce produceau rani la nivelul nasului, in anul de gratie 2014, in afara de faptul ca uneori este chiar chic sa porti ochelari si sa ai un aer de intelectual, poti sa faci o operatie de reducere a dioptriilor, la una dintre clinicile de oftalmologie, destul de numeroase din Bucuresti ori din tara, sau... sa porti lentile de contact.

Probabil ca o operatie la nivelul ochilor ii ingrozeste pe multi, asa incat prefera mai degraba varianta lentilelor de contact, o optiune mai putin costisitoare si nedureroasa.

In afara de asta, daca nu te simti bine cu ele, poti oricand sa renunti la lentilele de contact si sa revii la purtatul ochelarilor.

Exista acum lentile de contact zilnice, colorate sau transparente, dar si lentile de contact cu inlocuire la o saptamana, doua sau chiar la perioade mai indelungate de timp.

Ele sunt extrem de confortabile si pot scapa un miop de complexul pe care o vedere slaba, ce necesita corectie cu ajutorul ochelarilor, o poate da.

Desigur, inainte de achizitionarea lentilelor este nevoie de un consult oftalmologic amanuntit pentru prescrirea lentilelor de contact potrivite.

Ulterior, ele se vor putea achizitiona fie dintr-un magazin offline, fie, de ce nu, dintr-un magazin virtual de specialitate.

E suficient sa scrieti in caseta unui motor de cautare cuvintele magice „contact lentile” si o sa vedeti ca exista suficiente locuri de unde sa le comandati.

Eu va recomand sa o faceti de la Lensa, un magazin renumit prin calitatea produselor oferite si prin preturile extrem de bune.

Acolo o sa gasiti si lentile de contact colorate, fara dioptrii, pentru purtarea ocazionala, inclusiv unele cu totul deosebite, tocmai bune pentru petrecerea de Revelion ce se apropie.



Faceti o vizita virtuala in magazinul Lensa si s-ar putea sa va placa produsele oferite spre vanzare acolo!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...