miercuri, 17 decembrie 2014

Ochelari de inot cu lentile anti-aburire si protectie UV - un cadou original adus de Mos Craciun!

Zilele acestea citesc un roman foarte interesant scris de John Saul - "Prezenta"...

Stiu, o sa ziceti ca e perioada Sarbatorilor de Iarna, ca a trecut deja Halloween-ul, ba chiar si Black Friday, asa ca ar trebui sa citesc mai degraba nemuritoarea "Poveste de Craciun" a lui Charles Dickens, dar uite ca eu anul asta am decis sa fiu atipica. Oricum, istoria cu Scrooge cel dickensian se reciteste in fiecare decembrie in familia mea, asa, ca lectura obligatorie, ca sa nu uitam sa fim cu totii mai buni.

Dar sa revin la cartea horror SF pe care o citesc acum..

Actiunea se petrece in Hawaii si cum totul e legat acolo de scufundari si de inot in ocean, zau ca mi-a fugit gandul la vacanta estivala 2015.

Si pentru ca sunt inca in cautari febrile pentru a-i completa cadoul lui Vlad de Mos Craciun, m-am gandit in dimineata asta ca niste ochelari si accesorii de inot ar fi extrem de nimerite pentru o calatorie exotica, pe care sa o facem vara viitoare.

Nu, nu in Hawaii, dar intr-un loc la fel de spectaculos: prietena mea, care s-a stabilit hat, departe, tocmai prin Mexic, ne tot imbie sa ii vedem noua locuinta, asa ca, cine stie, poate ajungem peste cateva luni pe la piramidele aztece. Si pe la apa aceea turcoaz a oceanului si lacurilor din pozele in care ea s-a fotografiat alaturi de un noian de pestisori multicolori si de broaste testoase!



Uite asa am ajuns eu acum pe net, pe Hypersport.ro, unde pot gasi niste ochelari de inot cu lentile anti-aburire cu protectie UV, bretele reglabile de prindere, din silicon, cu lentile transparente metalizate, ce reflecta lumina, diminuand astfel efectul de orbire, alaturi de niste casti de inot foarte haioase pentru adulti, dar si pentru copii (o sa-i iau si lui Stefanel una cu un peste albastru, ca tare-s nostime!).



Mai mi-a atras atentia un costum de neopren tocmai bun pentru Vlad, asa incat imediat ce o sa mai strang ceva banuti o sa-l comand online de pe site (probabil de Paste).



Pana atunci, ochelarii de inot speciali si casca le poate folosi la piscinele acoperite din Bucuresti, ca e tare amator de inot.



Daca si dvs. sunteti pasionati de sporturi acvatice si aveti nevoie de niste ochelari noi, de un costum de baie sau de niste accesorii de inot speciale, le puteti achizitiona la preturi foarte bune de pe site-ul hypersport.ro.


Nu lasati sa vina vara pentru asemenea cumparaturi, pentru ca turistul iubitor de inot isi face iarna valiza de plecat la mare sau... la ocean!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...