sâmbătă, 13 decembrie 2014

Daruieste de Craciun haine barbatesti moderne, comandate online de la TinaR!

Ca in fiecare an, in luna decembrie ne innoim si garderoba, pentru ca nu e bine sa ducem cu noi in lunile ce urmeaza energia veche, care sa ne traga inapoi.

Pur si simplu la noi in casa se face o sortare dura a tuturor pieselor de imbracaminte, atat ale mele, cat si ale lui Vlad, in urma careia reusim sa strangem macar un sac cu piese vestimentare pe care nu le mai purtam, haine ce urmeaza sa fie donate oamenilor mai saraci, in principiu prin intermediul bisericii.




Tot in aceasta prima luna de iarna, obisnuim "nu sa facem shopping, ci sa daruim cadouri", dupa cum prea bine glasuieste un slogan vestit al magazinului TinaR, de unde noi ne comandam frecvent haine in ultima vreme.

Ne place sa cumparam de pe site-ul tinar.ro pentru ca au acolo o oferta foarte mare de produse, reusim sa gasim masurile noastre, livrarea este prompta, consultantii online sunt amabili, iar preturile excelente.

In ce ma priveste, de acest Craciun mi-as dori sa ii daruiesc lui Vlad un sacou modern si niste pantaloni de iesit la plimbare in anul ce vine.

Elegantele sacouri barbatesti de la TinaR sunt foarte apreciate de catre cumparatori, asa ca trebuie sa ma grabesc un pic, deoarece risc sa nu mai apuc masura lui Vlad la modelul pe care l-am ochit deja de vreo saptamana.

Pentru iesirile noastre de weekend, m-am decis ca o comanda de blugi online de la TinaR este cea mai nimerita alegere. Ne-am facut o lista lunga de drumetii la anul, asa ca o sa ii trebuiasca niste haine comode la drum!

Daca voi comanda aceste produse chiar astazi, voi putea sa le primesc pana in Ajunul Craciunului, asa ca iubitul meu o sa se bucure, alaturi de multe alte daruri si de niste hainute noi, aduse de Mosul si asezate frumos sub brad, peste nici doua saptamani.

Daca si voi vrei sa faceti cadouri de Sarbatori niste haine frumoase, in tendintele modei actuale, de calitate superioara, la niste preturi excelente, va recomand cu multa caldura sa le comandati de la TinaR!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...