vineri, 12 decembrie 2014

Cu piesa cumparata de la Mival mi-am scos imprimanta din moarte clinica!

Luna trecuta mi s-a stricat imprimanta.

Nicio problema o sa spuneti, inseamna ca e vremea uneia noi, acum, la final de an, cand sunt reduceri cu duiumul nu doar la imprimante, ci si la copiatoare, scannere sau multifunctionale.

Asa mi-au zis si cei din familie: "Renunta la vechitura asta de imprimanta din 2007! Ia-ti si tu un multifunctional modern, cum are toata lumea!"

Stiu, nu trebuie sa te atasezi de lucruri, trebuie sa te eliberezi de orice legaturi de genul acesta, dar pentru mine imprimanta  aceasta are o valoare sentimentala, fiind achizitionata intr-o vara plina de evenimente deosebite, care mi-au schimbat viata cu 180 de grade.

Din acest motiv nu am renuntat la ea dupa maxim doi ani, cum procedam inainte cu alte dispozitive IT, ci am utilizat-o la capacitate maxima vreme de sapte ani, mai ales ca a mers precum ceasurile elvetiene.

Acum insa, la inceputul toamnei 2014... a tusit de cateva ori si s-a oprit...

Noroc cu varul meu Mihai, mare specialist in echipamente IT, care s-a oferit sa ma ajute sa imi resuscitez imprimanta mea draga, aflata in moarte clinica.

Dupa un consult extrem de rapid, mi-a spus ca am nevoie de o anumita piesa pentru a o reintoarce la viata.

Cum magazine offline de piese pentru imprimante nu prea stiu, am intrat iute pe internet, cautand un site specializat in vanzarea de piese de schimb pentru imprimante si copiatoare la preturi accesibile.

Asa am ajuns in  magazinul online www.mival.ro. Au acolo o multime de capete de printare, cuptoare si piese pentru imprimante, role pentru imprimante si multe alte produse care unui depanator de echipamente de birou, precum Mihai, ii spun desigur mult mai mult decat unei novice absolute in ale tehnicii, precum sunt eu.




Chiar daca nu ma pricep, cu numele subansamblului cu pricina, scris de varul meu pe o foaie, am reusit sa o depistez lesne pe site-ul mival.ro utilizand functia de selectie a produselor, functie de marcile compatibile.

Tot de acolo am vazut ca pot cumpara online consumabile pentru imprimanta la preturi convenabile, asa incat Mival va fi cu siguranta firma la care voi apela de acum inainte atat pentru a-mi comanda cartusele necesare, cat si pentru piese de schimb, daca voi mai avea probleme cu ea in viitor.

Va invit si pe voi sa intrati pe mival.ro, deoarece o sa va descurcati usor daca vreti sa faceti cumparaturi curente (consumabile)  sau, pur si simplu, daca vreti sa gasiti un subansamblu pentru "tiparnita" voastra de acasa, indiferent daca este un model mai nou sau mai vechi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...