TERMENE ȘI CONDIȚII

Termeni si conditii


Blog-ul www.secretelemamei.info este mea, Gabriela Marin.

Date de contact:
telefon mobil: 0771-023-925
email: secretelemamei@gmail.com

Acest blog este un blog personal care abordează subiecte generaliste. Scopul înființării acestuia este exprimarea opiniilor personale ale subsemnatei.

În anumite situații vor fi postate și texte aparținând altor persoane. Precizez că în afară de o moderare relativ superficială, răspunderea pentru conținutul acestora (text, foto,video, audio) aparține în exclusivitatea acelora care le-au trimis. La fel și comentariile acelora ce vizitează blogul meu.


În cazul comentariilor la articole, acestea vor fi șterse daca vor avea un conținut discriminatoriu, rasist, amenințător, obscen,  calomnios sau sunt neconforme cu reglementările legale in vigoare.

Proprietatea intelectuală

Conținutul si design-ul www.secretelemamei.info, inclusiv bazele de date accesibile prin intermediul său, sunt proprietatea mea (cu respectarea condițiilor de achiziție a unor elemente de design, aplicații, de la terțe părți) și sunt protejate de legislația noastră privind drepturile de autor și drepturile conexe.

Dacă veți considera justificat fapt că un anumit conținut aflat pe blog-ul www.secretelemamei.info încalcă sub orice formă drepturile dvs. de proprietate intelectuală, dreptul la viață privată, la publicitate sau alte drepturi personale, vă rog să trimiteți un email la secretelemamei@gmail.com cu detalii privind drepturile încălcate, pentru a putea acționa în conformitate cu dispozițiile legale imediat și a remedia situația.

Înregistrarea utilizatorilor pe www.secretelemamei.info


 Înregistrarea pe blog pentru primirea automată de email-uri, Newsletter-e, feed-uri etc. se face pe propria răspundere a persoanei care se înregistrează.

Nu voi dezvălui niciun fel de informație identificabilă personal despre useri.

Excepție:  atunci când legea prevede expres acest lucru, când este cerut de către o autoritate competentă.

Folosirea acestui blog presupune acceptarea implicită 100% a termenilor și condițiilor de utilizare, așa cum sunt acestea descrise in această secțiune ori sunt făcute publice de mine în alte locuri pe www.secretelemamei.info.

Mulțumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...