miercuri, 3 decembrie 2014

Tablouri magice cu flori, in prag de Sarbatori!

Asa-i ca si tu ai fi nitel cam incurcat daca ai primi o invitatie la un vernisaj?

Imediat, intrebari nelinistitoare ti-ar navali in minte: "Cum sa ma imbrac?", "Cum sa ma port?", "Oare ce personalitati vor mai veni acolo?", "Daca vin si televiziunile si ma opreste vreun reporter ca sa imi dau cu parerea despre tablouri, eu ce voi spune ca sa nu ma fac de ras?"

Cam asa se intampla...Intr-o expozitie intri cu sfiala, te simti ca intr-un muzeu viitor, in care mari opere de arta ce de-abia s-au nascut stau pitite printre creatii banale sau chiar ratate... Stau cumintele si asteapta sa le descopere cineva, sa rezoneze cu mugurele de genialitate creativa pe care-l contin!

Iti trebuie un simt aparte pentru a le depista asa, la prima vedere, pentru a spune cu voce tare sau doar in gand: TABLOURILE ACEASTEA SUNT MAGICE!

Magie intalnim de la o vreme si datorita tehnologiei moderne...

Vreau sa va propun si un altfel de expunere a tablourilor, unul de secol 21,  pe internet!



Indemnul celor de la Online Arts: "Bucura-te de arta!" militeaza pentru democratizarea artei si, de ce nu, pentru globalizare...

Stiu ca sunteti in aceste zile in cautarea CADOULUI PERFECT pentru cei dragi, ceva simbolic, deosebit, care sa fie mereu la vedere, care sa emane frumusete celor ce il privesc.

Si ce poate fi mai aproape de aceste deziderate decat achizitionarea unui tablou, creatie a unui pictor consacrat sau la inceput de cariera?...

Gasiti pe Online Arts o gama larga de tablouri cu flori in ulei, acrilice si acuarela, la categoria Naturi Statice, care vor putea sa inveseleasca o sufragerie chiar si in toiul viscolului...



Gusturile nu se discuta, asa ca puteti alege dintr-o gama larga de stiluri, de cromatici, tehnici si preturi.

Cum nu este un magazin de tablouri, ci o adevarata expozitie virtuala, cu mii de tablouri, daca v-ati hotarat asupra unei naturi statice, puteti lua legatura cu pictorul telefonic, ba chiar veti putea stabili o intalnire cu acesta la atelierul lui, daca doriti sa vedeti lucrarea in realitate, nu doar pe ecranul laptopului.



Evident, puteti si sa trimiteti un mesaj in care sa va aratati intentia de a cumpara tabloul, iar acesta vi se va putea trimite de catre autor prin posta sau prin curier rapid, dupa cum va intelegeti cu pictorul ce l-a realizat!

Totul este va va grabiti un pic, ca uite acusica vin Sarbatorile si nu aveti inca tabloul magic, care sa emane iubire, ca forma maxima a frumusetii, pe care sa il aduca Mos Craciun in saniuta lui trasa de reni.

Am ilustrat acest articol si cu tablouri pictate de mine, gazduite si ele pe Online Arts, pentru ca este portalul meu favorit pe care imi expun lucrarile.

Va invit cu caldura sa vedeti toate lucrarile de arta a sute de pictori ce expun in acest mediu virtual deosebit de primitor!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...