vineri, 25 decembrie 2020

Alege folii Samsung de calitate, pentru un plus de protecție!

Telefoanele mobile noi Samsung care au deja un ecran mai mare mare și mai scump decât suratele lor din generațiile anterioare au nevoie de o folie de protecție specială pentru a proteja acest display de diverse daune.


Criterii de selecție a filmului de protecție


Atunci când alegem accesoriul de protecție potrivit pentru smartphone-ul Samsung scump pe care tocmai l-am primit cadou de Crăciun sau ni l-am cumpărat singuri de Black Friday de pe net, e bine ca să luăm în considerare următoarele aspecte:


  • dimensiunea tipului de telefon inteligent Samsung pe care îl avem;

  • caracteristicile specifice referitoare la situării camerei foto/video;

  • calitățile materialului protectiv din care este realizată folia (în special, rezistența la șocuri, zgârieturi etc.), deoarece acest lucru poate ca să ne salveze mobilul atunci când îl scăpăm pe jos sau îl purtăm neglijent alături de chei, unghiere, monede;

  • capacitatea materialului de protecție din care este făcută folia de a permite o imagine naturală, cât mai clară, a ecranului smartphone-ului.



Sticla este considerată cel mai fiabil mediu pentru o folie de protecție, deoarece are o densitate mai mare în comparație cu plasticul. 

 

O folie de sticlă specială este transparentă și flexibilă, caracteristici extrem de important. Deși ca preț sticla este un pic mai scumpă, merită cu prisosință, deoarece se alungă astfel riscurile deteriorărilor mecanice.


Absorbția șocurilor rezultate din căderile de la înălțime (una rezonabilă, nu de la etajul 10, evident!) este considerată un alt avantaj care merită cu prisosință ca să fie semnalat. Multe smartphone-uri se distrug atunci când sunt scăpate din greșeală din mână. Așa că alege o protecție cât mai bună, ca să nu fi obligat să scoți bani grei de pe card pentru un alt telefon Samsung!


                                                             Folie Samsung de la PhoneGuard


Cum să pune o folie de sticlă cu rol de protecție pe telefon? 


Această procedură este foarte simplă și nu necesită nicio experiență specială.


Dacă telefonul are deja o folie mai puțin competitivă, atunci acesta trebuie pregătit pentru utilizare. Accesoriul vechi trebuie îndepărtat, nu se lipeste folia cea nouă peste cea existentă! Sub nicio formă! 


Când folia veche este îndepărtată de pe telefon, ecranul trebuie șters temeinic cu un tampon de bumbac sau cu un șervețel moale înmuiat în alcool de 70 de grade. Procedura trebuie efectuată cu multă atenție, astfel încât să nu mai existe resturi de praf, murdărie, grăsime, adezivi etc.


Stratul protector se fixează peste margine. Pentru a evita petele grase, trebuie mai întâi să te speli pe mâini (ai antrenament la asta, pentru că tot anul am învățat asta ca să ne protejăm de Sars-Cov-2!) și să le usuci foarte bine. 


Aceasta este o parte pregătitoare importantă pentru aplicarea corectă a unei protecții de telefon confecționată din acest material: sticla specială. Abia după aceea noua folie este lipită.


Procedura va necesita să fie făcută pe o suprafață perfect orizontală și să dispui de o iluminare de înaltă calitate. cel mai bine aprinde o lampă de birou cu becul orientat spre telefon și folia Samsung ce se aplică


În plus, fii cu mare atenție să nu existe fire de prag în zona unde efectuezi procedura de aplicare a foliei protective. Și nici pe ecranul telefonului! Imaginează-ți că joci pentru câteva minute jocul de farmacist și că ești într-un laborator impecabil din punctul de vedere al curățeniei. Dar repet: ai experiență după un an de luptă cu pârdalnicul de coronavirus ce ne-a dat viețile peste cap în 2020, așa că nu o să ai cine știe ce dificultăți din acest punct de vedere.


Pe partea adezivă există o folie specială tip ambalaj. Ar trebui eliminată. Apoi pelicula de sticlă aleasă se aplică pe ecran. Ar trebui aliniată la margini. De asemenea, trebuie combinat cu difuzorul și celelalte elemente prezente pe carcasa telefonului Samsung.









Un comentariu:

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...