duminică, 20 decembrie 2020

Când alegi produse de Crăciun nu uita de bradul artificial!

În ultimii ani, pomii de Crăciun artificiali au devenit din ce în ce mai populari și în țara noastră. Spre deosebire de brazii naturali, au avantajul că vor rezista fără probleme la toate sărbătorile viitoare, te vor încânta mulți ani la rând (pe tine și familia ta) și, ceea ce este extrem de important, este o soluție eco-friendly, deoarece nu mai presupune tăieri de copaci. Dacă, la fel ca mii de alți cumpărători, vrei să faci economie de bani, dar și să protejezi natura, atunci ar trebui să alegi cu încredere din gama de modele de brazi  de pe maniamall.ro


Acum, după ce ai luat marea decizie de cumpărare este normal ca te întrebi care e modelul de brad cel mai potrivit pentru tine? 


Iată în continuare niște sfaturi în acest sens.


Ar trebui acordată atenție următorilor parametri:


  • Materialul acelor de brad și culoarea acestora;

  • Forma bradului și tipul de prindere al crengilor de trunchi;

  • Înălțimea și diametrul nivelului inferior al bradului;

  • Prezența sau nu a efectului de cetină înzăpezită;

  • Dacă este împodobit sau simplu.


Alegerea tipului de ace de brad, cea mai importantă opțiune


Materialul pentru realizarea acelor de brad va determina cât de natural sau nu va arăta bradul artificial de Crăciun. 


Precum îți imaginezi, un pom de Crăciun cu ace din PVC este cea mai comună și mai ieftină opțiune pe care o găsești în magazine. Principiul creării acelor amintește de beteala din copilărie: firele de sârmă sunt răsucite cu benzi subțiri de ace „tăiate” din film. Mai aproape de baza trunchiului, „panglici” maronii sunt țesute în ea, ceea ce permite copacului să obțină un aspect natural. Acele sunt moi la atingere, nu solide, motiv pentru care acele pomului respectiv pot fi strânse în mână făr teama că te-ai putea răni. Acești copaci sunt de obicei ieftini, pufoși, dar au un mare dezavantaj: nu seamănă aproape deloc cu un copac natural.


Un brad turnat este cea mai realistă opțiune, dar din păcate și cea mai scumpă. Fiecare crenguță este topită din polietilenă în matrițe speciale pentru a se potrivi cât mai mult cu pomii de Crăciun naturali. Pentru a da efectul de naturalețe, bazele lor sunt vopsite în maro, iar ace de brad sunt elastice, chair ușor curbate. Ace pot fi localizate la unghiuri diferite în raport cu ramura, ceea ce face posibilă imitarea oricărei specii de arbori, nu doar a brazilor sau pinilor. Totuși, nici acele acestor copaci artficiali nu sunt înțepătoare.



Ace turnate 100% imită cel mai bine acele pomilor naturali, dar, așa cum am zis mai sus, sunt destul de scumpi.


Combinația dintre ace turnate și PVC este acum cea mai populară variantă pe car eo poți găsi în comerț. :


Culoarea acului: soluții variate pentru feluritele pretenții ale clienților


Verde clasic. Un pom de Crăciun poate fi monocromatic, poate cu ramuri în culori diferite sau poate combina diferite nuanțe de verde pe o singură ramură: de la foarte deschis la verde închis.


Ce părere aveți de acest brad de Crăciun artificial verde natural Atlanta Lux 150 cm și suport cadou de la maniamall.ro?


copac sintetic



Albastru. De obicei merge la copaci bogați în ramuri.


Alb ca zăpada. Este dorit de tot mai mulți români un astfel de brad, deoarece poate crea atmosfera unei păduri fabuloase acoperite de zăpadă în camera unde sunt amplasați.


Sau poate vă doriți un copăcel mai apropiat de cel de la munte, precum acest brad de Crăciun artificial verde cu vârfuri albe și conuri naturale 180 cm și suport cadou


pom artificial



Pomii de Crăciun multicolori sunt o soluție obișnuită și creativă extrem de modernă. Ei se vor încadra perfect în aproape orice stil de amenajare de Crăciun.


Alegerea tipului de atașare a ramurilor


Este importantă deoarece arată gradul de ușurință în depozitare sau ușurință în instalarea copacului în cauză.


Un copac artificial este achiziționat pentru câțiva ani și, prin urmare merită să vă gândiți și la cum o să îl împachetezi.


Ramurile din sârmă:  după instalare, trebuie doar să îndreptați pomul de Crăciun și să-i dați forma dorită și pentru strângere se procedează invers.


Ramuri pe cârlige: cu ajutorul unor dispozitive simple, ramurile sunt atașate la trunchi în conformitate cu marcajele de pe ramuri și de pe trunchi (culoare sau litere);


Ramurile articulate: se deschid/închid conform principiului umbrelă, ceea ce face această opțiune cea mai simplă.


Cea mai convenabilă pentru depozitare este versiunea cu cârlige - copacul ocupă mult mai puțin spațiu când este pliat. Dar arborii articulați sunt, orice s-ar spune, mult mai ușor și mai rapid de asamblat.


Astăzi este ușor să găsești un brad artificial la vânzare, care este deja completat de accesorii festive. Un pom de Crăciun cu o ghirlandă vă va economisi timp căutând un accesoriu și procesul de decorare în sine. 


Dacă mai vreți niște decorațiuni în plus, va propun să alegeți un set cu 72 globuri decorațiuni de Crăciun pentru brad, din plastic, argintiu:


maniamall produse Crăciun






Datele de contact ale firmei amintite?


Online Business Logistic SRL

DJ 106K, Nr. 124, Sebes, Alba

CUI: RO 34444334 Reg.Com. J01/345/2015

Call Center: 0749 151 050

Cod Postal: 515800


www.maniamall.ro

https://www.facebook.com/ManiaMall.ro/


Un comentariu:

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...