duminică, 20 decembrie 2020

Peloro.ro: Un site cu genți damă 2021 unde trebuie să ajungi!

Vara 2021 este mai aproape decât ai putea crede. Și dacă avem și ceva noroc, poate că prin iulie-august scăpăm și de pandemia asta care ne-a dat viețile peste cap și ne-a determinat să ne resetăm toate planurile pe o perioadă exasperant de lungă.

Încă nu te-ai decis ce accesorii să cumperi pentru cel mai fierbinte sezon al anului viitor? 


Este firesc. Majoritatea femeilor nu pot să se decidă nici în vremuri normale ce accesorii să-și mai aleagă de pe net, darămite acum, când așteptăm cu febrilitate să intrăm prin portaluri larg deschise în Era Vărsătorului.


Totuși, chiar dacă apăsăm pe tasta LIFE RESET din 21 decembrie 2020, la dorința neostoită de a fi în trend nu vom renunța cu siguranță.


Tocmai de aceea, unele sfaturi pot facilita acest proces de alegere, pornind de la a lua în considerare stilul personal al fiecăreia dintre noi și, de ce nu, chiar și de la piesele vestimentare și accesoriile pe care le avem deja în garderobă. 


Gențile sezonului cald 2021


Uită-te puțin la ce ținute ai deja acasă și o să îți fie mult mai simplu ca să alegi rapid culoarea, materialul și dimensiunea genților pe care le vei purta în vara viitoare. 


Iată în continuare câteva criterii la care poți ca să te gândești înainte de a face marea achiziție.


Chiar dacă ești fană declarată a culorilor vii, asemeni mie, în anotimpul estival 2021, cea mai elegantă alegere va fi reprezentată de gențile albe. Nu te feri de ele dacă vrei să fii supercool! Chiar și aceste genți de piele speciale pot fi întreținute relativ ușor cu puțină atenție.


Acest stil aerat, specific verilor însorite îți vor permite alcătuirea unor outfit-uri foarte moderne, va lega în mod fericit combinațiile de imprimeuri diferite, dar va arăta bine chiar și cu hainele într-o singură culoare.


Ce zici de geanta LIFETIME pe care o găsești în magazinul peloro.ro?


geantă albă piele naturală



Gentile albe minimaliste sunt o opțiune grozavă pentru doamnele și domnișoarele care își doresc un accesoriu de zi cu zi care să se adapteze diferitelor stiluri vestimentare, de la sport la romantic. 


Da, vor exista și voci care vor spune că în orașele noastre prăfuite și pline de noxe de la gazele de eșapament o asemenea geantă albă ca spuma laptelui este doar un vis frumos, nu o opțiune demnă de luat în considerare în 2021.


Eu zic că merită să riști totuși și să îți achiziționezi măcar una, pentru că vei ieși cu siguranță în evidență, mai ales dacă te îmbraci în piese vestimentare în nuanțe coloristice puternice. 


Dacă ți-e totuși frică de nuanța de alb impecabil, mai ai și varianta de a-ți cumpăra o geantă de piele într-un ton un pic mai cald, dar deschis la maxim, precum ar fi: crem, roz deschis sau chiar un gri- albăstrui foarte pal.


Sau poate vei alege o geantă de la Peloro.ro  albă cu floricele vesele precum geanta Summertime. Nu este așa că-i superbă? Unde mai pui că este și din piele naturală!


geantă albă cu flori vară






Pentru femeile care vor rămâne în oraș pe timpul verii, există opțiunea unei genți mini din piele naturală jucăușă și confortabilă este una foarte modernă. 


Este astfel creată încât să poți ca să o atârni în diagonală peste corp, să o atașezi de talie sau chiar să o porți ca un colier, la gât!


Ca să tragem linie la cele de mai sus, o geantă albă sau într-un ton extrem de deschis nu ar trebui ca să-ți lipsească din setul de accesorii din 2021.


Dar, desigur, trebuie să dăm și genților colorate din piele naturală locul pe care îl merită. După un 2020 extrem de dificil când am văzut cam cum e cu pandemia și izolarea în casă, Marea Eliberare va trebui sărbătorită cum se cuvine inclusiv cu ajutorul ținutele vestimentare și al genților în culori puternice, vibrante, capabile ca să ne dea un boost de energie pentru ceea ce va urma.


Intră pe peloro.ro chiar acum și alege de acolo gențile care îți vor aduce bucurie în 2021!




3 comentarii:

  1. ce genți superbe! cred că pe aceea cu flori mi-o fac singură cadou! merci de sugestie! nu știam de magazinul ăsta Peloro! chiar au genți frumoase acolo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Super! Mă duc cu gândul la vacanța din Grecia gențile astea de care zici tu în articol. Sunt foarte frumoase. Cine știe, poate Moșul se gândești să îmi pună și mie una din ele sub bradul de Crăciun. Chiar merit o geantă de piele de calitate ca să am ce purta anul ce vine!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ana-Maria Chiriacescu20 decembrie 2020 la 12:52

    Mie îmi place geanta cu floricele... Nu are cine să mi-o dea cadou, dar o să pun bănuț peste bănuț și o să mi-o comand singură din magazinul ăsta de pe net de care zici... E tare veselă și îmi transferă și mie o doză bună de optimism, tare nimerită în pandemia asta care nu se mai termină.

    RăspundețiȘtergere

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...