duminică, 20 decembrie 2020

Decorațiuni LED de Anul Nou: o atmosferă festivă în pandemie

Tradiția decorării unei case pentru Anul Nou este ocupația preferată în ajun de An Nou. Mai ales proprietarii de căsuțe rurale au ocazii excelente pentru un plus de imaginație în ceea ce privește decorul de Anul Nou, la interior și al exterior.


Astăzi există în magazinele online o gamă largă de echipamente decorative de iluminat: ghirlande cu LED-uri, figurine și decorațiuni cu LED-uri care de care mai interesante, spoturi și lămpi neobișnuite. 


Un lucru este însă demn de subliniat: iluminarea festivă trebuie să fie cât mai diferită de iluminatul cel de toate zilele. Este prima condiție pentru ca să se făurească acasă contextul apariției acelui flow de energie binecuvântată cum doar de Crăciun se poate simți.


Pentru a reuși crearea atmosferei magice specifică Sărbătorilor de Iarnă puteți ca să apelați cu încredere la magazinul online eOrion.ro


Puteți găsi aici tot soiul de corpuri de iluminat mari și mici care vă vor permite ca să creați proiecte de orice complexitate și să vă luminați casa de Sărbătorile de iarnă într-un mare fel.


Iluminatul cu beculețe de tip led este extrem de ofertant și vă permite ca să realizați o mulțime de decoruri unice, pe sufletul dvs., ce se pot pune atât în ​​interiorul casei, cât și în exteriorul locuinței fără niciun fel de riscuri sau temeri că factura la lumină electrică va ajunge la cote insuportabile pentru bugetul de care dispuneți. 


Ce este lumina rece și caldă: diferențe


Temperatura de culoare a corpurilor de iluminat cu LED-uri este măsurată în Kelvin și se împarte în mod convențional lumina în caldă (până la 3500K), neutră (3500-4500K) și rece (de la 4500K). Cu cât numărul de Kelvin este mai mare, cu atât nuanța este mai rece, adică cu atât strălucirea este mai intensă în spectrul albastru. Acest spectru este cel mai neplăcut pentru retină și poate provoca probleme de vedere cu expunere prelungită.


De ce lumina albă este confundată cu lumina rece? 


Din cauza codării culorilor de pe ambalajul becurilor. Faptul este că producătorii adesea marchează ambalajele de 2700 - 3000 K în portocaliu sau galben, iar cele de 4000-4500 K sunt marcate cu albastru. Adevărul este că un bec led cu o temperatură de culoare neutră nu are nicio componentă „albastră”.


Lumină neutră - albă, în cazuri extreme - alb rece (dacă temperatura este aproape de 4500K). Componenta albastră apare doar la becurile reci, adică la cele peste 4500K.


Dar mai bine să revenim la micuțele leduri de Crăciun, de putere mică, dar de mare efect!


Există șansa de a alege atât lungimea potrivită a ghirlandelor luminoase, numărul de ledurilor pe care fiecare instalație îl are, prezența efectului de lumină care pâlpâie (sau nu), ca să nu mai vorbim de gama culori a luminii care reprezintă esența Crăciunului și a Anului Nou.


Asta ca să nu mai vorbim de bradul de Crăciun!


Cu ajutorul produselor de iluminat tip decorațiune, puteți crea fără mare dificultate adevărate capodopere luminoase acum, chiar dacă ne găsim în plină pandemie 2020.


Ghirlandele cu luminițe colorate vor pun emai bin eîn valaore atât globulețele binecunoscute, jucăriile de plus, bomboanele atârnate în brad, portocalele, mandarinele, până și figurinele din marțipan și turtă dulce.


Ce sunt ghirlandele cu LED-uri?


Cele mai ieftine decorațiuni luminoase pentru pomii de Crăciun sunt ghirlandele cu leduri. Ele au avantajul că se pot folosi nu doar de Crăciun, ci și în cursul anului, când vrem să realizăm o atmosferă magică în casă sau în exterior (de exemplu cu ocazia unei aniversări).  


Uneori sunt folosite pur și simplu pentru a umple vaze de sticlă  sau, de ce nu, banale borcane sau sticle goale pe care să le atârnăm în grădină într-o noapte de vară când stăm la taifas cu prieteni dragi sufletului nostru.


Ledurile respective pot străluci cu o unică nuanță de lumină sau  în diferite nuanțe. Adesea, un controler este inclus cu filamentul cu LED-uri, cu care se poate regla modurile de pâlpâire ale micuțelor leduri creatoare de magie.


De regulă, astfel de decorațiuni luminoase sunt vândute în lungimi de 5 până la 10 metri lungime, iar prețul lor este extrem de accesibil. 


Ghirlanda LED, lumina calda, 6W, 300 LED-uri, 30m, IP44, Emos ZY1603T este una dintre ele! Lungimea cablului este de 30 m si are 300 LED-uri dispuse din 10 in 10 cm. 





Evident, există și ghirlande mai speciale, cu lefuri având forme mai neobișnuite, dar adevărul este că până și cea mai simplă ghirlandă luminoasă cu leduri este generatoare de magie dacă este inspirat folosită în decorarea unei uși, ferestre, foișor, terase.


Iată, spre exemplu o ghirlandă foarte de efect de la eOrion.ro:


Ghirlanda LED, lumina calda, 0.6W, 18 LED-uri, 1.5m, IP20, Emos ZY2132





De unde puteți cumpăra ghirlande cu leduri pentru decorul de Anul Nou?


Puteți cumpăra asemenea corpuri de iluminat sub formă de ghirlande la un cost accesibil din shop-ul online eOrion.ro. Găsești aici o gamă largă de produse de sărbătoare sau pentru amenajări de toate zile ale diverselor tipuri de locuințe, cu o calitate ireproșabilă, care îl vor încânta chiar și pe cel mai exigent client. 



Date contact:

  • Orion & GDS Electric SRL

  • RO6658880, J24/2265/94

  • Baia Mare, Bd. Bucuresti 108 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...