duminică, 20 decembrie 2020

Capsule cafea: tu le folosești?

Aparatele de cafea cu capsule sunt dispozitive compacte care fac o cană de cafea în doar câteva minute. Viteza de preparare a băuturii nu este singurul lor talent. Mașinile cu capsule nu necesită întreținere aproape complet: nu trebuie să le speli de fiecare dată când prepari cafea, așa cum trebuie făcute cu ibricul. Pur și simplu aruncă doar capsula uzată.


Pentru a te bucura de o cafea delicioasă trebuie să alegi capsulele care îți plac cu adevărat, nu-i așa?


Iată în continuare cum să alegi capsulele de cafea.


Selectează băutura care îți place!


Știai că într-o mașină de cafea cu capsule, poți face mai mult decât cafea?


Poți cumpăra capsule cu ceai, cacao, ciocolată și chiar lapte! Toate aceste capsule sunt utilizate conform aceluiași principiu: după ce sunt scufundate în cafetieră, acestea sunt străpunse, iar apa fierbinte este pompată în capsulă sub presiune. Acesta este modul în care obțineți o băutură preparată rapid.


Atunci când alegi cafea, acordă atenție tipului de băutură. Poate fi espresso, latte, cappuccino etc.


Aceste băuturi preparate la un aparat de cafea diferă doar în ceea ce privește raportul dintre cafea și apă fierbinte. 


Într-un espresso dublu pentru 60 ml de apă sunt necesare circa 20 de grame de cafea. Lungo este o băutură similară cu espresso, dar are un gust ceva mai amar și durează puțin mai mult pentru a o pregăti.


Cappuccino, latte, moccacino sunt băuturi cu lapte adăugat în diferite proporții. Cappuccino se face cu adaos de spumă groasă de lapte și o cantitate mică de lapte încălzit. Latte este preparat pe bază de espresso cu adăugarea unei cantități mari de lapte încălzit și spumă. Într-o cafea cu lapte, o parte din espresso reprezintă de obicei două părți de lapte și o parte de spumă; în cappuccino, spuma și laptele sunt adăugate în proporții egale cu espresso. 


Moccachino este un tip de băutură tip latte, dar cu un mic adaos de ciocolată. Cortado este fabricat din espresso cu adaos de lapte în proporții unu la unu.


Testează noi arome, nu îți fie teamă! S-ar putea să fii surprins de anumite experiențe gustative!



Capsule Cafea


Mulți producători au început să producă capsule de cafea aromate. Acestea sunt băuturi cu cafea cu vanilie, cireșe, lichioruri, nuci, citrice, diferite arome de ciocolată. Cafeaua foarte aromată, precum ar fi cea cu gust de caramel, poate înlocui lejer un desert delicios.


În multe magazine online poți cumpăra o capsulă din fiecare aromă și poți pune împreună un set neobișnuit: poți gusta un gust nou în fiecare zi.


Poți testa cu încredere capsule cu:


  • aromă de vanilie;

  • caramel;

  • citrice;

  • ciocolată;

  • cireșe.


Gradul de prăjire a cafelei are o importanță capitală


Gustul cafelei depinde de gradul de prăjire. Cafeaua lejer prăjită este de obicei un pic acrișoară, cafeaua mediu prăjită este acră și cu o ușoară amărăciune, cea puternic prăjită este amară, cu o aromă pronunțată de cafea prăjită.


Este bine de știut că gradul de prăjire este indicat pe ambalajul capsulei. Așa că dacă preferi un anumit grad de prăjire, asigură-te că urmărești semnul inscripționat pe capsulă. Merită să testezi toate cele trei tipuri de cafea pentru a-ți găsi băutura care îți place ție, în mod individual, cu adevărat.


Nu uita de compatibilitatea cu aparatul de preparat cafea capsule


Cel mai adesea, capsulele sunt produse de aceleași mărci care vând aparatele de cafea. Cele mai populare sisteme cunoscute în lume: Nespresso, Nescafe, Lavazza, Tassimo. Capsulele pentru acestea pot fi găsite în supermarketuri obișnuite sau magazine online de specialitate. Informațiile de compatibilitate le găsești tot pe cutia capsulei de cafea.


Tipuri de capsule de cafea


1. Capsulele de cafea pot fi de unică folosință sau reutilizabile. 


Primele capsule de cafea, de unică folosință, sunt cele mai populare printre consumatori. Ele sunt fabricate din folie de aluminiu subțire. Deasupra, capsulele din aluminiu sunt închise ermetic pentru a proteja cafeaua de lumină și aer. Așa se poate păstra gustul și aroma. 


2. Capsulele refolosibile sunt cel mai adesea fabricate din plastic. 


Astfel de capsule au avantajul că le poți umple tu însuți. Dar ele se îndepărtează mult de ideea de capsulă de cafea originală, care prin definiție este ermetic închisă.


Unde găsești capsule de cafea diferite? Pe site-ul Kafferoma.ro!


Date de contact complete? Sunt postate în continuare!



Vero Mol Caffe Srl

RO40973623 - J1/845/2019

Luncile Prigoanei nr.1, Sebeș - Alba

0755.456.013

info@kafferoma.ro

https://www.facebook.com/kafferoma/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...