marți, 22 decembrie 2020

Cu biroul instalat la domiciliu, articolele de birotică sunt esențiale!


Știm cu toții că odată cu această nouă paradigmă în care ne ducem de luni întregi existența, o nouă realitate în care și biroul de acasă își are locul, articolele de papetărie au devenit esențiale! Asta pentru că noul model de lucru la distanță necesită nu doar multă disciplină, cunoștințe aprofundate de time management, dar și ustensilele necesare unei activități eficiente, cât mai productive cu putință.


Adevărul este că avem tare multe de schimbat la felul în care muncim de acasă. Asta în ciuda atâtea resurse digitale, calendare de hârtie, jurnale, memento-uri și caiete de tot felul pe care le folosim în timpul întâlnirilor prin Internet. Ne este tuturor încă extrem de dificil ca să putem separa viața personală de cea profesională, acum, când cele două au loc practic în același mediu, cel al căminului personal.


Modelele de afaceri și ele radical în 2020 odată cu noile tehnologii pe care vrând-nevrând suntem cu toții obligați ca să le implementăm în viețile noastre, iar asta conduce implicit și a transformări fantastice în formatele de lucru. Acum există mulți furnizori de servicii (mai nou, chiar și medicale!), care lucrează de la distanță. Odată cu pandemia de coronavirus, acest lucru a devenit deja destul de comun. “Adaptează-te sau mori!”, pare a fi sloganul perioadei pe care o trăim.


Timpul, care și până acum părea că se grăbește, este parcă și mai puțin, activități profesionale și casnice par a se îngrămădi de-a valma în viața noastră, de aceea, chiar este nevoie ca să ne planificăm totul. Și cum putem face asta mai bine, ajutându-ne astfel mințile să nu se streseze peste măsură, decât folosind nu doar aplicații electronice, ci și articole de papetărie clasice, care să ne dea acele repere solide, acea stabilitate de care avem nevoie extrem de mult în contextul volatil în care ne ducem în ultimele luni existența.


Magazinul online cu articole de birotică Gutuie.ro este locul unde găsești tot ce îți trebuie în această direcție: soluții complete pentru birou. Chiar și pentru a-ți face un biroul modern acasă!


Viața ta se schimbă odată cu amenajarea eficientă și creativă a biroului de acasă


Pe măsură ce mediile de lucru se schimbă, viața oamenilor se schimbă și ea radical. Ai observat desigur și tu asta, dacă muncești de la distanță, Secretul de a face totul să fie mai ușor este să te folosești de anumite resurse.


Fă o căutare pe net și vei descoperi, de exemplu, pe site-ul de papetărie gutuie.ro o mulțime de produse destinate a-ți face activitatea mai ușoară.


Multe alte articole de papetărie din magazinul electronic Gutuie.ro ajută la organizarea și eficiența muncii. Plus că nici prețurile de comercializare ale acestora nu sunt deloc de speriat. Asta deși calitatea este ireproșabilă, dat fiind că oamenii au devenit tot mai pretențioși în ultima vreme și nu acceptă decât ce este mai bun, ce este mai frumos și ajunge în posesia lor după comandă în cel mai scurt timp. 


Cel mai bine este ca să îți iei un kit de produse de birotică, pentru ca să existe un fir roșu care să le unească.


Recunoaște și tu: un set de papetărie este un atribut obligatoriu al oricărui birou, fie el de la firmă sau de acasă. Plus că, așa cum se spune într-o reclamă foarte populară, un avion nu va decola fără aripi, o casă nu va sta în picioare fără pereți și un birou nu va fi un birou în adevăratul sens al cuvântului fără instrumentele absolut necesare pentru a lucra în el. 


Durabilitatea se realizează prin îmbunătățirea continuă a calității. Produsele de papetărie cu care suntem obișnuiți, chiar și cea mai simplă, este acum un produs de înaltă tehnologie. Hârtia modernă, este mai albă decât în trecut, cerneala din pixurile moderne este suficientă pentru a scrie munți de documente (chiar dacă nu mai trebuie, de când avem calculatoarele ca unelte de lucru), capsatorul are o eficiență uimitoare și funcționează cu doar cu o apăsare ușoară pe deget. 


Și pentru că a venit vorba de capsator, uite o propunere de la Gutuie.ro: 


Capsator metalic LEITZ 5502 NeXXt Series, 30 coli, 200 capse P3 incluse, roșu deschis:


birotica capsator decapsator


Ce are deosebit? Un decapsator integrat! Plus că poate capsa și tip cui!


Tot de la același producător este și alt produs util adaptat unui birou modern:


Perforator metalic LEITZ WOW 5008 NeXXt Series, 30 coli, galben


perforator german



De ce să îl cumperi? Pentru că are un distanțier gradat cu fereastră de indicare a poziției și fixare sigură. Nu-i așa că merită?



Obiectele de zi cu zi utilizate într-un birou trebuie să fie (și chiar sunt, dacă le comanzi pe cele de la gutuie.ro!) nu doar durabile și funcționale, ci și extrem de frumoase. 


Date de contact 


SC VECTOR ONLINE SRL


CUI: RO27177455 | Reg. Com.: J40/6760/2010 | București Sector 6, Splaiul Independenței, Nr.319, Obiectiv 19b, Cam.2, Scara 1, Etaj 1


site: www.gutuie.ro 

mobil: 0731 270 748

office@gutuie.ro

https://www.facebook.com/Gutuie.ro/



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...