vineri, 25 decembrie 2020

3 tipuri bune de huse pentru telefon

Cel mai bun tip de acoperire pentru un telefon mobil nu este simplu de găsit. Protecția va depinde foarte mult de modul în care proprietarul își folosește telefonul mobil, deoarece îngemănarea tuturor calităților huselor într-un singur produs ideal, universal valabil, este practic imposibilă. 


Modelele de huse pentru smartphone care oferă mai multă protecție pentru respectivul aparat, de exemplu, tind să fie mai puțin practice în utilizare și invers. Pe de altă parte, a avea astăzi o husă pentru mobil este esențială datorită fragilității dispozitivelor pe care parcă special fabricanții le realizează în așa fel încât să se spargă sau zgârie extrem de ușor. 


În orice caz, o husă bună nu trebuie doar să vă protejeze telefonul smartphone de daune, praf și șocuri, ci și să nu interfereze cu utilizarea acestuia. DIn acest punct de vedere forma și designul sunt esențiale.


Tipuri de huse pentru telefoanele inteligente


Husa de protecție clasice


O protecție de acest gen este un fel de carcasă suplimentară care se înfășoară în jurul părților laterale ale telefonului, lăsând ecranul liber, precum și mici porțiuni din spate. Este o acoperire utilă în principal pentru colțurile smartphone-ului, deoarece ele sunt cele mai slabe puncte ale acestei categorii de aparate.


Deși protejează dispozitivul mai puțin în comparație cu un capac dur, are avantajul de a fi ușor de manipulat.


De obicei, o husă de protecție este fabricată din cauciuc la interior pentru amortizarea loviturilor și din plastic la exterior. În magazinele online există o mare diversitate de culori și texturi pentru aceste huse de mobil, ale căror deschideri și găuri sunt poziționate în conformitate cu modelul smartphone-ului. Pe lângă aspect, există o mare variație a prețurilor: pot ca să coste de la câteva zeci până la câteva sute de lei.


Huse tip carte


Dacă tot nu se mai citește cine știe ce în zilele noastre, măcar husa să arate precum o carte.


Uite aici un model care s-ar putea ca să îți placă:


Husa carte flip wallet Dux Ducis pentru Samsung Galaxy M30 SM-M305:





O protecție rabatabilă de acest tip este alegerea perfectă pentru aceia care vor să-și protejeze smartphone-ul pe toate părțile și, în același timp, să-și sublinieze statutul. Este fabricat în principal din piele naturală și ecologică, de aceea o astfel de husă arată de cele mai multe ori elegant și luxos. Unele modele au și o fereastră pe panoul frontal care permite să se vizualizați ora, vremea și mesajele importante fără a mai fi nevoie a se deschide carcasa protectivă.


Husa flip case 


Este similară cu husa tip carte, doar că se deschide vertical. Pentru mulți utilizatori, această variantă pare mai practică și mai ușor de utilizat.


Ea acoperă complet afișajul, panoul din spate și marginile laterale. Are o clemă magnetică pentru fixarea sigură a carcasei.



Materialul este un criteriu important pentru alegerea unei huse. Depinde de el cât de fiabilă și durabilă va fi protecția smartphone-ului.


Husele din plastic


Plasticul este un material simplu și stabil care vă poate proteja smartphone-ul de picături, șocuri și daune mecanice. Deși, în același timp, se poate sacrifica pe sine - este ciudat să se spargă.


Protejează fiabil împotriva șocurilor ușoare și medii, este ușor de curățat (trebuie doar șters cu o cârpă umedă), are o gamă largă de culori și imprimeuri, este flexibil și elastic.


Husele din piele naturală și înlocuitori de piele


Pielea este un material puternic, durabil și plăcut la atingere. Se potrivește perfect corpului smartphone-ului, repetând configurația acestuia. Arată luxos și scump.


Husele din silicon


Siliconul este un material ușor și flexibil care absoarbe perfect impactul atunci când smartphone-ul este scăpat.


Este o husă care protejează de zgârieturi și lovituri, este ușoară și compactă, nu alunecă în mâini. În plus, este și ieftină.


Când alegi o husă pentru un smartphone, acordă atenție următoarelor puncte:


Compatibilitatea cu modelul tău de telefon


Dimensiunea, configurația, amplasarea găurilor pentru cameră și conectorii carcasei și gadgetului trebuie să se potrivească exact cu husa. 


Gradul de fixare al husei


Capacul ar trebui să se potrivească perfect pe panoul telefonului, în niciun caz nu trebuie să intre forțat ori să alunece sau să atârne.


Calitatea husei de telefon


Capacul nu trebuie să aibă cusături strâmbe, fire care ies afară și alte defecte de fabricație similare. Acest lucru strică în mod semnificativ aspectul accesoriului și arată ieftin, gen chinezărie de doi bani.


Condiții de utilizare ale telefonului


Stilul de viață afectează în mod direct alegerea tipului de acoperire al smartphone-ului. Dacă utilizezi în mod frecvent  smartphone-ul, ar trebui să îți cumperi o carcasă de telefon fiabilă, din material durabil, de exemplu, o husă din plastic sau din piele. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...