vineri, 25 decembrie 2020

Vrei abonament la o firmă de web hosting de calitate? Alege Găzduire.ro!

Orice persoană îți construiește un site web are nevoie de un serviciu de găzduire de calitate unde să își păstreze content-ul online în condiții cât mai bune.

Alegerea celei mai bune firme de web hosting este crucială. La urma urmei, performanțele serverelor, disponibilitatea și viteza acestora pot face diferența netă în experiența utilizării vizitatorilor și a clienților potențiali.


Mai ales acum, având în vedere că mai mult de trei sferturi din traficul online are loc deja pe dispozitive mobile, trebuie să te asiguri că pagina ta web (site, blog etc.) se încarcă rapid chiar și pe conexiuni ceva mai vechi, precum vechea 3G. Trecerea la 5G va mai dura, deci este nevoie ca să îi avem în vedere și pe aceia care utilizează resurse tehnice mai vechi.


Spațiul de depozitare 


Spațiul de stocare afișat de serviciile de găzduire indică dimensiunea maximă pe care pagina web o poate ocupa pe server. Când se atinge această limită, nu vei mai putea introduce content, indiferent că este vorba de fotografii, texte, videoclipuri, fișiere sonore etc.


Chiar dacă paginile simple nu au nevoie de o cantitate mare de spațiu de stocare, alte site-uri precum ar fi magazinele online, bloguri și altele pot ocupa mai mult spațiu cu toate informațiile și imaginile produselor, articolelor, serviciilor ce se oferă. 


Pentru a nu greși referitor la spațiul de stocare ideal pentru un anume site-ul web, cel mai bine este să discuți cu o echipa de asistență de profesioniști, precum aceia de la Găzduire.ro înainte de a achiziționa un pachet de servicii potrivit pentru nevoile tale actuale și pentru viitorul apropiat.


Garanție de disponibilitate


În prezent, orice serviciu de găzduire profesional cu adevărat bun trebuie să poată garanta cel puțin 99,9% disponibilitate, adică toate paginile găzduite pe server să rămână în permanență online, accesibile userilor, cu excepția cazurilor foarte rare în care apar anumite probleme tehnice. Acesta este și explicația pentru care nicio firmă de găzduire nu poate promite 100% disponibilitate.


Certificat de securitate


Când accesează pagini care nu au un certificat de securitate SSL, Google și alte motoare de căutare avertizează vizitatorul că urmează ca să navigheze pe o pagină considerată nesigură, potențial periculoasă.


Cu siguranță nu îți dorești ca vizitatorii de pe site-ul web pe care îl deții să primească această bilă neagră. Dacă nu ai certificatul SSL, acest lucru va conduce la un impact negativ pe linie de SEO, iar website-ul va pierde mult în clasamentul Google.


Din fericire, toate serviciile profesionale de găzduire a site-urilor web, inclusiv găzduire.ro oferă certificate SSL, multe dintre ele gratuite (măcar pentru primul an).


Lățimea de bandă


Acest parametru arată câtă bandă va fi dedicată site-ului tău care va fi găzduit pe server, afectând viteza de încărcare a paginii printre alți factori esențiali de care trebuie ca să ții cont.


Merită să investești în opțiuni de găzduire pentru site-uri care oferă o lățime de bandă cât mai mare.


Paginile mai simple nu au nevoie de multă lățime de bandă, dar trebuie să te asiguri că ai timp de încărcare rapid, atât pentru a avea un SEO cât mai bun, cât și pentru a-ți îmbunătăți șansele de a-ți reține vizitatorii. În medie, un timp bun de încărcare ar trebui să dureze mai puțin de 3 secunde. 



Experții garantează că stabilitatea conexiunii online este unul dintre factorii determinanți ai serviciului, dar nu este singurul. Calitatea serviciului de găzduire va fi bună numai dacă, pe lângă faptul că este stabil, este capabil să se refere și la alte aspecte tehnice și să garanteze un serviciu bun atunci când utilizatorul are o urgență.


Suma percepută de compania de găzduire trebuie să fie în conformitate cu bugetul tău actual dacă ai o afacere online. Este inutil să investești cea mai mare parte a veniturilor tale în întreținerea site-ului și să nu ai o sumă disponibilă pentru a investi în alte domenii ale companiei. Obiectivul site-ului web este de a atrage și păstra clienți noi, iar un hosting bun precum Găzduire.ro te poate ajuta în acest sens.


Informații companie:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...