vineri, 25 decembrie 2020

Piese și accesorii pentru camion la un click distanță de tine!

Camionul este principalul instrument de lucru al unui șofer profesionist ce poartă numele de camionagiu. Pentru ca autovehiculul respectiv să fie întotdeauna pregătit pentru transport, este necesar să iei anumite măsuri de precauție, dacă faci parte din această tagmă. 


Nu contează dacă lucrezi independent sau ești angajat, a avea un camion în stare bună de funcționare este esențial pentru ca deplasările pe care le faci  să fie sigure  și întotdeauna productive.


A sta cu un camion în garaj pentru că este defect este o mare pierdere, nu-i așa? De aceea  întreținerea corespunzătoare, în special prevenția, este esențială pentru continuitatea muncii de camionagiu.


Altfel, șoferul camionului sau proprietarul flotei de vehicule grele nu mai poate câștiga bani din transport și poate apărea un cost împovărător cu forța de muncă și achizițiile de piese de schimb necesare pentru reparații.


Cu toate acestea, ori de câte ori vorbim despre întreținerea și înlocuirea pieselor auto, apar anumite întrebări. Prima dintre ele: ar trebui să utilizezi doar piese originale în camionul tău?


Ce sunt piesele originale de camion?


Să începem prin a afla ce este o piesă originală. Acele piese care sunt auditate de către compania de asamblare a camioanelor respective, trecând prin urmare printr-un proces de calitate mult mai riguros.


O piesă de camion originală este dezvoltată și produsă de regulă de același producător de camioane și, prin urmare, are toate cerințele și caracteristicile necesare pentru a se adapta perfect vehiculului, pentru a asigura durabilitatea acestuia.


Aceste piese denumite originale sunt de același tip cu acelea care sunt utilizate la asamblarea vehiculelor la 0 km și trec aceleași teste de calitate. Adică sunt fabricate din aceleași materiale de foarte bună calitate și trec prin aceleași procese de fabricație ca și piesele și subansamblele auto utilizate la asamblarea noilor camioane.


Producătorul garantează că piesele originale vor satisface nevoile specifice ale camionului dvs. în ceea ce privește dimensiunile, materialele, durabilitatea și fiabilitatea.


Acestea oferă liniște sufletească și siguranță șoferului, știind că sunt piese special concepute și recomandate pentru camionul său.


Atenție! O piesă originală se găsește numai la dealerii autorizați și, prin urmare, este necesară o atenție deosebită atunci când se caută un punct de vânzare serios de unde să fie achiziționate.


Pentru ca vehiculul să fie staționar pentru cel mai scurt timp posibil este necesar să investești în întreținerea preventivă, deoarece acest lucru reduce riscurile apariției de evenimente neprevăzute.


Pentru a înțelege mai bine beneficiile sale, se estimează că întreținerea preventivă va reduce până la 80% din timpul de nefuncționare neplanificat. În plus, reparațiile costă cu 30% mai mult decât întreținerea preventivă.


Dacă vreo piesă se rupe/defectează în timpul unei călătorii și camionul este surprins, șansa de a întârzia o livrare este mare, ceea ce poate duce la probleme mai mari, cum ar fi deteriorarea încărcăturii sau furtul.


În acest sens, pentru ca piese și subansamble ale camionului să nu se uzeze devreme, este important să se utilizeze doar piese originale.


Avantajele cumpărării și utilizării numai de piese și accesorii originale de camion


  • Durabilitate sporită

  • Economii pe termen lung

  • Calitate fără cusur

  • Garanția producătorului



Camioane AutoExpress din Alba Iulia are o vechime de aproape două decenii pe piața pieselor de autocamioane din țara noastră. Compania este binecunoscută în branșă, deoarece importă piese pentru autocamioanele de fabricație vest-europeană de cea mai bună calitate.


Merită să intri pe site-ul tău și să iei de acolo tot ce are nevoie camionul tău în materie de piese și accesorii. De la cele mai banale la cele mai complexe.


 Pe site-ul camioane-autoexpress.ro găsești accesorii prelată pentru diverse mărci de camioane, componente indispensabile, după cum orice camionagiu știe.


Poți găsi acolo chiar și o goarna universala pentru camion din metal cromat (click pe poză!):




Datele de contact ale acestui magazin auto online pentru camioane:



S.C. Sing Sing S.R.L, Bulevardul Ferdinand I, Nr. 60, 510114, Alba Iulia

tel: +40 746 204 794


www.camioane-autoexpress.ro

e-mail: office@camioane-autoexpress.ro.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...