luni, 21 decembrie 2020

Optimizare SEO în 2021? 2 elemente principale!

Citește atunci mai departe, deoarece aceste sfaturi sunt vitale pentru clasarea ta în Google la începutul Erei Vărsătorului.


Voce, video, experiență utilizator, autoritate: absolut totul se schimbă atunci când vine vorba de modul în care Google va ordona paginile web în anul ce urmează. 


De ce se vor transforma radical lucrurile?


Pentru că Era Vărsătorului vine cu noutăți de netăgăduit în materie de IT. Este una dintre așa-numitele „epoci cosmice”, un concept astronomic și astrologic pe care îl așteptăm cu toții febril.


Ce-i drept, pentru cei care cred în influența zodiacala asupra vieții umane, epoca a Vărsătorului a început deja. Este suficient să menționăm modul în care această epocă este marcată de aspecte ale acestui semn, precum comunicarea rapidă (prin web și sateliți), căutarea viitorului (care a provocat avansul tehnologiei) și opoziția la autoritarism (apărarea libertății individuale). Nu-i așa că sună extrem de familiar?


SEO este un peisaj în continuă schimbare, iar Google evoluează constant și își modifică extrem de rapid algoritmul de clasare pentru a îmbunătăți tot mai bine experiența utilizatorului. Deci, pentru a începe să vedeți rezultate pozitive din campania ta de SEO, trebuie să te gândești la ce mici (sau mari!) surprize ne va aduce nouă, utilizatorilor de net, Google în 2021.


SEO local va fi pe piedestal!


Căutarea locală este una dintre cele mai bune modalități de a atrage potențialii clienți să caute produse sau servicii locale. Peste 65% din căutările pe Internet, , spun statisticile momentului, sunt pentru găsirea companiilor locale. Dacă afacerea ta nu este optimizată pentru căutarea locală, vei pierde clienți, bani, iar la final poți da faliment. Competiția va fi tot mai mare pe nișa ta de activitate, deci nu ezita să ocupi o poziție puternică chiar de acum.


În 2021, oamenii doresc rezultate rapide și instantanee, fie că sunt în căutarea unui florar local sau a celui mai apropiat magazin de vopsea lavabilă. Nu este de mirare, așadar, că și Google va acorda prioritate acestor companii, cu accent pe conținutul local și ofertele locale cele mai bune, cele mai apreciate de către clienții care lasă comentarii despre ele.


SEO local este obligatoriu pentru orice profesionist sau companie care dorește să atragă afaceri la nivel local. Deci, în 2021, gândește la nivel local și aveți o bază imensă de clienți dispuși să cumpere de la tine bunuri și/sau servicii.


Optimizarea mobilă, un must have în 2021!


Oamenii efectuează acum peste 85% din căutările pe Internet folosind telefoane mobile. Iar trendul este în continuă creștere. Google indexează deja mai întâi site-urile optimizate pentru mobil. Aceasta înseamnă că, dacă site-ul afacerii tale nu este optimizat pentru mobil, poziția ta pe motorul de căutare online va avea de suferit.


Deci, dacă dorești ca să îți îmbunătățești clasamentul pe Google până în 2021, trebuie să ai reprezentarea modului în care oamenii fac diferite căutări pe net. Da, sunt pe laptop sau tabletă la serviciu sau acasă, dar, hai să fim serioși, cea mai mare parte a bazei tale de clienți se află conectați pe telefonul lor cea mai mare a timpului. Asta ca să nu zicem non stop!.


Avantajul unui site web optimizat pentru mobil nu este doar acela de a face lucrurile mai ușoare pentru clienții ce caută bunurile și/sau serviciile tale, dar și pentru clasarea pe Google în 2021. 


Experimentează și vezi cum arată site-ul tău pe telefonul inteligent. Dacă ești mulțumit de rezultate, este timpul să faci câteva ajustări. Nu e dificil, iar efectele se vor vedea foarte rapid!


De asemenea, asigură-te că site-ul tău de afaceri se încarcă rapid pe mobil, deoarece clienții tăi sunt în mișcare și doresc recompense instantanee. Întârzierile și încărcarea lentă a site-ului (de prezentare, de tip magazin, chiar a blogului de eCommerce) vor distruge experiența userilor. Mai mult decât atât, Google va semnaliza acest lucru și te va pedepsi prin coborârea site-ul respectiv în anonimat.


Nu te pricepi? Apelează la o agenție SEO bună!




căutări Google inteligente

4 comentarii:

  1. Tocmai mi-am făcut un site al firmei pe net. Chiar îmi caut o firmă de seo? Sugestii?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă gândesc să sunt scumpe serviciile de seo dacă apelezi la o firmă, nu-i așa?

    RăspundețiȘtergere
  3. Depinde de cerințele tale. Oricum, dacă ai o afacere online, poți pierde mult mai mult dacă nu investești în seo. Îți garantez chestia asta!

    RăspundețiȘtergere

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...