duminică, 20 decembrie 2020

MasajArtemis.ro, un loc încărcat de senzualitate

De multe milenii, arta masajului a făcut parte dintre tipurile de terapie de relaxare extrem de dorite. Chiar și în zilele noastre, când mulți oameni duc un stil de viață excesiv de activ, încercând să rezolve cât mai multe sarcini pe parcursul zilei (și probabil că un curs de time management le-ar fi de mare folos!), masajul erotic îi ajută ca să se destreseze, să-și recapete vitalitatea și, de asemenea, să obțineți clipe de plăcere unice.

Oamenii sunt ființe extrem de sociale, care se ating de multe ori în timpul interacțiunilor sociale. Deși efectele fiziologice ale atingerii nu sunt înțelese pe deplin, se pare că susține legăturile sociale și crește comportamentele de cooperare. Oxitocina este un hormon cunoscut pentru a facilita legătura socială, iar atingerea poate afecta eliberarea acestuia. Având în vedere aceste concluzii ale cercetătorilor, poate ar fi bine să ne deschidem un pic mintea și să nu mai blamăm atât de dur acest fel de masaj.


Cine solicită cel mai des servicii de masaj erotic?


De la bun început ar trebuie ca să facem o delimitare clară între furnizarea de servicii sexuale și bucuria propriu-zisă referitoare la masaj. Profesioniștii maseuri adevărați nu au relații sexuale cu clienții lor, dar îi ajută pe clienți să se relaxeze profund prin anumite tehnici speciale. În practică, trebuie să recunoaștem că, în majoritatea cazurilor, bărbații apelează la acest tip de relaxare prin masaj erotic, deși mai nou nici unele femei mai curajoase nu își refuză astfel de plăceri secrete.



Principalele avantaje ale masajului erotic


Nu orice client care solicită un astfel de serviciu - masajul erotic, știe cu adevărat care sunt beneficiile de care se poate bucura, inclusiv că în acest fel este posibil chiar să își îmbunătățească calitatea relațiilor intime.


Iată în continuare doar câteva dintre aceste acestea.


Printre avantajele masajului erotic se numără următoarele aspecte:


  • prin tehnici speciale realizate de către profesioniști maseuri se determină creșterea producției de hormoni sexuali;

  • se poate restabili funcția sexuală la bărbații diagnosticați cu impotență temporară;

  • se ameliorează stresul, se poate diminua sau chiar se poate elimina nervozitatea și depresia;

  • masajul erotic permite relaxarea fizică și emoțională;

  • se restabilește buna circulație a sângelui;

  • ajută la câștigarea unei experiențe importante în materie de cum să își mulțumească partenera/ul.


De multe ori, după ce au fost la un salon de masaj erotic, mulți oameni încearcă să-i mulțumească pe cei dragi în acest fel, precum și să-și condimenteze viața sexuală. 


Dar, uzual, masajul erotic este recomandat în special persoanelor care se confruntă cu oboseală fizică, pentru care îndatoririle excesive duc la o calitate scăzută a vieții erotice.


masajartemis.ro





Medicii au observat că masajul erotic are și un efect benefic asupra trecerii reacțiilor metabolice, ceea ce ajută la îmbunătățirea sănătății fizice. Eficiența crește și funcționarea normală a sistemelor organelor interne este restabilită.


Multe saloane de masaj păstrează confidențialitatea datelor clienților ce apelează la serviciilor lor. Deoarece concurența în materie de oferirea unor astfel de masaje erotice este în continuă creștere pe piața din țara noastră, costul acestor servicii devine din ce în ce mai accesibil, chiar și acelora cu venituri medii, ceea ce înseamnă că multe persoane pot de-acul înainte ca să trăiască senzații de neuitat, Iar salonul „Artemis” din București este cu siguranță un astfel de loc special!


Masajul erotic, odată învățat de la o profesionistă precum acelea de la salonul Artemis este categoric o formă excelentă de preludiu pe care o puteți apoi experimenta cu persoana iubită în momentele voastre de intimitate. Datorită acestui fapt, cei doi parteneri pot avea o excitare sexuală mai mare, mai ales dacă procedurile se fac utilizând și diferite combinații de uleiuri esențiale.


Vrei să îți faci o programare la salonul de masaj erotic Artemis din București?

Iată în continuare datele de contact ale acestuia:

Artemis:

Strada General Constantin Coandă 13, București 010646 (zona Victoriei)

  • Telefon programari: 0727 861 111

  • E-mail: artemis.masaj@gmail.com

  • Web: masajartemis.ro


3 comentarii:

  1. Intră într-o nouă era, de ce nu? până la urmă tot masaj este;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Limita dintre masaj și altceva este destul de fragilă... În definitiv, clientul este acela care se aventurează într-un astfel de salon de masaj erotic. Ceilalți, care comentează de pe margine, probabil că în sinea lor și-ar dori să fie și ei în locul curajosului care a intrat înauntru, dar prejudecățile îi opresc să facă marele pas:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai dreptate, Iulică... Românii mai ales au chestii din astea de care vesticii s-au dezbărat de decenii întregi. Dar, dacă e să zicem cinstit, de păcătuit tot păcătuiesc cu gândul și vorba, dacă nu și cu fapta

    RăspundețiȘtergere

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...