luni, 21 decembrie 2020

Folie bule de aer pentru ambalaj, un material extrem de util

Folia cu bule este un binecunoscut material de ambalare realizat din două foi topite de film (peliculă)

folie ambalaj

de polietilenă, dintre care una conține capsule de aer. Acest proces de fabricație permite aerului din interiorul plasticului să ofere amortizare pentru a proteja împotriva impactului.


Avantajele utilizării foliei cu bule


Folia cu bule este utilizată în activitățile de import/export. La urma urmei, au nevoie de ea pentru a transporta mărfuri pe distanțe mari, ceea ce înseamnă că fiabilitatea ambalajului este necesară.  


O diferența dintre un material de ambalaj neted și un material de plastic cu bule este aceea că al doilea menține căldura mai bine și este foarte bun pe vreme rece. Astfel, protejează mărfurile de îngheț sau căldura ce apar brusc.


Datorită transmisiei sale de lumină și capacității sale de a reține căldura, învelișul din astfel de folie specială nu se teme nici de vânturile puternice și nici de fluctuațiile de temperatură. Acest lucru îl face pretabil de folosire în construcția de sere, dar și de alte structuri.


Folia cu bule asigură o foarte bună absorbție a șocurilor  în cazul articolele ușoare și poate fi tăiată extrem de simplu, după necesități, pentru a se potrivi perfect cu produse de orice formă sau mărime. Nu trebuie totuși utilizată pentru a înfășura obiecte grele și foarte grele deoarece nu poate face față la presiuni extrem de mari. Copiii chiar se joacă spărgând acele bule de aer ale foliilor de ambalaj.


În practică, se folosesc mai multe straturi de folie cu bule pentru a proteja integritatea produsului împachetat. Se asigură o protecție foarte bună inclusiv colțurilor și marginilor. Se înfășoară fiecare articol separat și se așează într-o cutie rezistență. Articolele fragile, casante, trebuie separate cu foarte mare grijă unele față de altele, dar și de colțurile, părțile laterale, partea de sus și partea de jos a cutiilor de transport sau depozitare.


Folia cu bule este un material de ambalare care asigură și protecția unor suprafețe plane, așadar nu se utilizează doar la împachetarea bunurilor diverse în cutii ce urmează a fi livrate destinatarilor.


În plus față de rezistența mecanică, folia cu bule de aer are și alte avantaje semnificative:


  • lipsa sensibilității la fluctuațiile de temperatură;

  • prezența unor calități ridicate de izolare termică, care se realizează datorită structurii unice a materialului (bulele de polimer conțin aer uscat, care acționează ca un izolator termic eficient);

  • rezistentă la praf;

  • greutate minimă și dimensiune compactă.



Ce produse sunt ambalate în folie cu bule de aer?


Folia cu bule de aer este utilizată în diferite domenii de activitate. Folia cu bule de aer este un material de ambalare excelent. De cele mai multe ori cutiile de carton sunt prea voluminoase și ocupă spațiu important. pe de altă parte, hârtia este un material fragil. Uneori se folosește material de tip cauciuc pentru că protejează împotriva deteriorării mecanice la fel ca folia cu bule. În plus, atât hârtia, cât și cauciucul sunt extrem de inflamabile.


Folia cu bule, în schimb, sunt ideale pentru conservarea bunurilor ambalate în el. La impacturi generate de lovituri sau chiar căderi, bulele au un efect de absorbție a șocurilor, iar stratul neted de film oferă o elasticitate relativ bună. De asemenea, este folosit acest material de împachetare pentru a înfășura diverse piese de mobilier, inclusiv cele lucrate manual sau cu sticlă încorporată.


Nu este de mirare că foliile de acest fel sunt cel mai des întâlnite în procesul de ambalare al diferitelor produse nealimentare ce sunt livrate clienților prin intermediul serviciilor de coletărie.


Este potrivită pentru transportul chiar și al mărfurilor fragile confecționate din sticlă. Aparatura electrocasnică, obiecte vechi (antichități), oglinzi. Toate pot beneficia de împachetarea în folii cu bule de aer. 


De fapt, există și varietăți realizate din polietilenă alimentară, deci foliile cu bune pot ca să fie folosite pentru transportul alimentelor. Folia rulată este utilizată pentru ambalarea mărfurilor voluminoase. 


Datele de contact ale firmei KangooPack de unde puteți comanda astfel de folii de ambalare cu bule de aer:



Str. Garii Nr. 4B, Alba Iulia, 510194, jud. Alba, Romania

tel: +40 735 730 227

www.kangoopack.ro

office@kangoopack.ro


https://www.facebook.com/KangooPack-1646970235425350/

















2 comentarii:

  1. sunt tare bune foliile astea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu le pun pe jos, ca protecție, când lucrez la șevalet. Sunt excelente!

    RăspundețiȘtergere

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...