marți, 22 decembrie 2020

Cum să alegi cea mai bună platformă de comerț electronic pentru SEO

Ei bine, deja peste 90% din toată activitatea pe internet începe cu căutarea. probabil că deja știi asta. Imaginează-ți ce înseamnă pentru magazinul tău online dacă utilizatorii nu ajung acolo folosind motoarele de căutare, mai ales utilizând Google-ul.


Din fericire, astăzi majoritatea platformelor de comerț electronic oferă o serie de funcții care te pot  ajuta să îți optimizezi magazinul de comerț electronic pentru Google.


Ține însă cont foarte serios și de faptul că SEO implică mulți factori: viteză, meta etichete și așa mai departe. 


Nu este ușor ca să găsești cea mai bună platformă de comerț electronic SEO pe care să o folosești în 2021.


Cea mai bună platformă de comerț electronic pentru SEO: lista factorilor de urmărit


În ultimul deceniu, printre sutele de clienți de comerț electronic cu care am lucrat, credem că acești factori joacă un rol esențial în cât de bine se clasează magazinul dvs. de comerț electronic în rezultatele căutării:


  • Linkuri de navigare;

  • Titluri de pagini;

  • Adrese URL de pagină;

  • Metadescrieri;

  • Tag-uri ALT pentru imagini;

  • Anteturi H1;

  • URL- uri canonice;

  • Platforma de blogging integrată;

  • Butoane de partajare;

  • Sitemap XML automate;

  • Nume de domeniu propriu;

  • Adresa de IP proprie etc.


Fiecare parametru de mai sus are o anumită ponderare stabilită pe baza corelației sale cu clasarea superioară pe Google.


Este copleșitor să alegi în aceste condiții o platformă de eCommerce bună pentru nevoile tale de afaceri pe net? Da și nu! Spun asta deoarece în prezent aproape toate platformele majore de comerț electronic oferă acum legături de navigare independente. Este foarte adevărat că unele dintre acestea nu sunt chiar atât de ușor de utilizat, atât de intuitive, pe vrei în adâncul sufletului tău, dar de obicei poți redenumi elementele de meniu oricum dorești pentru a le face mai prietenoase.


Blugento: cea mai bună platforma de ecommerce pentru afacerea ta online!


Blugento poate reprezenta pentru un utilizator din țara noastră actualmente cea mai bună soluție de a avea un magazin online propriu, bine integrat eMAG Marketplace și cu ERP-ul. Aceia care folosesc această platformă autohtonă spun că nu doar design-ul ei, ci și viteza de încărcare și suportul sunt mai presus de așteptările inițiale.


Mulți specialiști în marketingul online recomandă platforma Blugento tuturor acelor antreprenori care sunt conștienți de faptul că este nevoie de o cât mai exactă scalare a afacerii lor. 


Complexitate, flexibilitate, performanță foarte bună. Blugento.ro are multe soluții ce se pot integra pentru o afacere de succes pe net.


Reușita acestei platforme se bazează în mod cert pe valoarea team-ului ce se află în spatele ei: fondatori vizionari, profesioniști dedicați realizării acestei idei curajoase. Construit pe structura Magento într-un serviciu SaaS Cloud, Blugento este la ora actuală cea mai bună soluție pentru un magazin online al anului 2021 profitabil, chiar dacă pandemia de coronavirus va mai dura încă luni bune (sau, poate, tocmai de aceea!).


Chiar dacă vrei să rupi barierele mioritice și să treci dincolo de hotarele țării, Blugento te poate ajuta cu brio. Este cea mai simplă metodă de a lansa un magazin online inclusiv pe piață internațională, deoarece vei avea certitudine că ai alături de tine o echipă dedicată care te va ajuta în legătură cu cele mai spinoase aspecte tehnice cu care te vei confrunta.


Intră și tu pe blugento.ro ca să vezi ce oportunități ai la dispoziție dacă alegi această platformă de ecommerce extrem de specială!


Creare magazin online - Blugento.ro

Date contact:

Blugento SA
Henri Barbusse 44-46, CBC2, Cluj-Napoca, Cluj, România
CUI: RO36072180


Vânzări și Relații cu clienții

Orar: Luni-Vineri: 9:00 – 17:00
Telefon: 037 788 1060 / 0755 068 401
E-mail: contact@blugento.ro

Suport Tehnic

Orar: Luni-Vineri: 9:00 – 17:00
Telefon: 0745 234 569
E-mail: support@blugento.ro
Suport / Live Chat: suport.blugento.ro




3 comentarii:

  1. poate e bună platforma asta și pentru servicii de psihologie... trebuie să aflu detalii... merci de recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  2. mă gândeam și eu să vând online produsele de artizanat pe care le realizez... poate au un pachet mai ieftin și pentru mine:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Blugento e perfectă pentru afacerea mea! O recomand cu multă căldură!

    RăspundețiȘtergere

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...