luni, 21 decembrie 2020

Care este diferența dintre cosmetice și dermocosmetice?

Tu știi care este diferența dintre cosmetice și dermocosmetice? Evident, fiecare dintre aceste categorii are caracteristicile și avantajele sale, deci este necesar să cunoaștem care sunt situațiile cele mai potrivite pentru utilizarea fiecărui tip dintre aceste produse. 


Ce sunt produsele cosmetice?


Cosmeticele au în general o acțiune mai superficială decât aceea a dermocosmeticelor, acționând asupra primelor straturi ale pielii și provocând modificări imediate, dar numai de moment. De exemplu, dacă ai cearcăne și pete pe față, folosirea unui fond de ten poate garanta un aspect mult mai uniform, totuși, atunci când scoateți produsele (vă demachiați), cearcănele vor fi în continuare acolo.


Ce sunt produsele dermocosmetice?


Produsele de îngrijire a pielii care vin cu știința profundă farmacologică în compoziția lor, cu accent atât pe frumusețe, dar și mai adânc, pe sănătatea pielii. Datorită acestor substanțe prezente în formularea dermocosmeticelor, ele pot fi utilizate în diferite tratamente dermatologice, precum ar fi, de exemplu, reducerea ridurilor, estomparea sau eliminarea petelor etc.


Dermocosmeticele sunt supuse testelor și cercetărilor îndelungate care dovedesc științific exploatarea și siguranța formulării acestora. O altă caracteristică a dermocosmeticelor este aceea că, în general, nu conțin deloc coloranți artificiali, parfumuri și diverse tipuri de substanțe conservante în compoziția lor, deci prezintă un risc foarte mic de a provoca alergii și iritații la nivelul pielii.



În acest fel, în timp ce dermocosmeticele acționează mai lent în timp pentru a reduce sau chiar elimina problema (dar efectele se văd pe termen lung), produsele cosmetice au o acțiune imediată, dar temporară, schimbând aspectul doar pentru perioada în care sunt aplicate pe piele. În plus, componentele prezente în formularea unui produs cosmetic nu au nevoie de dovezi științifice, motiv pentru care multe dintre ele conțin tot felul de chimicale periculoase pentru sănătatea umană.


Tu pe care le alegi?


Când vine vorba de dermocosmetice și produse cosmetice clasice multe persoane sunt puse într-o mare dificultate.


Adevărul este că nu trebuie să alegi o singură categorie de produse (cosmetice sau dermatocosmetice), deoarece fiecare dintre ele poate fi adecvată în diferite situații. Dacă vrei într-o anumită situație ca să obții un efect imediat pentru un eveniment special, de exemplu, poți opta pentru produse cosmetice, dar fără a uita că dermocosmeticele sunt esențiale pentru tratarea problemei, de fapt.


Este același lucru cu a lua o pastilă pentru a-ți trece durerea de cap pe moment și a a merge la medic și a urma un tratament complex prin care să fie eliminată cauza migrenelor pe care le ai!


Cel mai bine este ca să ai abilitatea (dobândită prin informarea din surse credibile) de a combina inteligent utilizarea dermocosmeticelor și a produselor cosmetice, profitând cât mai bine de beneficiile ambelor tipuri de produse pentru pielea ta.Totuși, nu renunța la utilizarea dermocosmeticelor pentru a-ți menține pielea frumoasă și sănătoasă pe termen lung și foarte lung!


După cum arată numele, dermocosmeticele sunt produse pentru îngrijirea pielii. Merită a fi achiziționate și folosite, cu atât mai mult cu cât dezvoltarea oricărui produs dermocosmetic trece prin numeroase cercetări, teste și studii aprofundate. Este un proces riguros care își propune să-i asigure calitatea fără umbră de îndoială.


Ați auzit de gama de dermatocosmetice Eladerm?


Este vorba de o categorie de creme a cărei producție a început acum șase ani, în urma ideilor farmacistului Emanuel Lazăr, care atunci avea doar 24 de ani. 


Dermatita atopică, afecțiune de piele cu un puternic caracter recidivant, poate beneficia de virtuțile pe care le are Ureea 10%, o cremă cu uree, vitamina A și E. Ea se găsește deja în rețeaua de farmacii din țara noastră și se bucură de un real succes datorită eficienței pe care o prezintă.


cremă cu uree



Mărturiile acelor persoane ce au folosit-o ca produs adjuvant la schemele de tratament clasice, prescrise de către medici, sunt extrem de pozitive. Unde mai pui că și prețul este unul extrem de bun: 21 de lei pentru un tub de 100 ml.


O să aveți multe surprize plăcute dacă încercați produse din gama Eladerm. Nu le ocoliți în 2021!


Pentru informații suplimentare și comenzi:


S.C. ELANALBA SRL

strada Crişanei 1C, Alba Iulia

tel.: +40-741-045-150


email: contact@eladerm.ro

site:  www.eladerm.ro

https://www.facebook.com/eladerm.ro


4 comentarii:

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...