duminică, 20 decembrie 2020

Brățări argint spectaculoase, pentru întregirea unor ținute frumoase!

Când femeile încearcă să iasă în evidență în mod plăcut, una dintre primele alegeri, fără îndoială, sunt accesoriile. Pe janette.ro există o vastă colecție de accesorii superbe, iar unele dintre ele sunt brățările de argint.

Tu ai brățări argint în caseta personală? Le porți frecvent?


Bijuteriile reprezintă mult mai mult decât un moft, un mod, o etalare a luxului. Ele definesc personalitatea celor care le dețin, dar și a celor care le cumpără pentru a le dărui. 


În interviuri, la întrebarea despre motivația de cumpărare, calitatea care a întrunit cel mai mare acord din partea femeilor când își aleg unei bijuterii este frumusețea (94,5%), iar prețul a fost de acord doar pentru 48,2% dintre intervievate. Semnificațiile și senzațiile asociate bijuteriilor, pe de altă parte, se relevă prin faptul că 52% dintre femei susțin că anumite podoabe pe care le poartă se referă la amintiri personale, iar pentru 73,8%  dintre ele bijuteriile sunt un cadou care întotdeauna este primit cu foarte multă plăcere și entuziasm.



Atributele care se iau cel mai mult în considerare la alegerea unei bijuterii cadou sunt pentru femei:


- frumusețea;

- calitatea;

- durabilitatea;

- utilitatea.



Brățări argint spectaculoase pentru ocazii când femeile vor să fie cu adevărat frumoase!


O brățară de argint este o bijuterie întotdeauna în trend, pe care fiecare femeie trebuie să o aibă în cutia personală de bijuterii. 


Istoricii au arătat deja că oamenii au făcut bijuterii argint din cele mai vechi timpuri, deoarece anterior se credea că posedă o putere mistică care ar putea proteja o persoană de rău. Și, deși astăzi unii consideră că aceste credințe sunt o superstiție, argintul este încă apreciat, iar brățările confecționate din acest metal nobil sunt considerate podoabe cu caracter universal, capabile să dea aspectul oricărui reprezentant al sexului frumos: feminitate, eleganță și foarte mult romantism.


Brățări argint, iată o soluție perfectă de accesorii pentru toate ocaziile, dar în special pentru viața de zi cu zi. Un motiv este că și acela pentru că pe lângă faptul că sunt frumoase, sunt realizate din metal de calitate superioară, cu finisaje calitative, meșteșugit realizate. 


Criterii pentru alegerea unei brățări de argint


Este dificilă alegerea unei brățări de argint pentru tine? 


Datorită abundenței de opțiuni dintre care poți alege, chiar și cele mai experimentate fashioniste se pot bloca atunci când vor să-și comande bijuterii din argint, așa că înainte de a decide să cumpărați, ar trebui să răspunzi la trei întrebări principale:


  • cu ce haine vei purta brățara pe care vrei ca să o comanzi online de pe janette.ro;

  • câți bani vrei să cheltui pentru bijuterii;

  • care este dimensiunea încheieturii mâinii tale.


Situația este complet diferită atunci când urmează ca să cumperi o brățară pentru a o face cadou. În acest caz, este important nu numai să răspunzi la întrebările de mai sus (ceea ce este uneori destul de dificil de realizat, nu-i așa?), ci și să vizualizezi întreaga varietate de brățări pentru a alege cea mai bună opțiune dintre produsele prezentate pe site-ul de bijuterii menționat.


Iată o propunere de cadou deosebit: brățara de Argint Diva (click pe poză pentru detalii!)




Tipuri de brățări care sunt la vânzare:


  • dure;

  • moi (sub formă de lănțișoare);

  • împletite;

  • cu adaosuri de pietre sau chiar pandantive atașate de lanțul de bază.


Este important să ții cont și de tenul persoanei căreia îi este destinat darul. 


Brățările rigide și masive sunt ideale pentru femeile înalte și relativ solide.


În schimb, brățările de argint foarte delicate sunt ideale pentru fetele subțiri fragile. Uite un exemplu în continuare. Ce zici de brățara Argint Nodul Etern (dă click pe poza următoare pentru detalii):






Dacă alegi bijuterii cu pietre, ar trebui să selectezi culoarea pietrei cu mare atenție, pentru a se potrivi cu nuanța ochilor persoanei ce o va purta. În același timp, dimensiunea pietrelor joacă, de asemenea, un rol esențial: pietrele mici arată excelent pe încheieturile subțiri, iar cele medii și mari, pe încheieturile femeilor cu încheieturi mai groase.


Un alt criteriu important:  vârsta femeii ce va purta brățara de argint.


Cu cât femeia este mai în vârstă, cu atât ar trebui să fie mai sofisticată brățara de argint. Brățările cu lanț subțire sunt potrivite pentru fetele tinere, iar femeile mai în vârstă ar trebui să acorde preferință brățărilor rigide, cu un design original sau produse sub forma unui lanț mare împletit meșteșugit.


În ceea ce privește alegerea mărimii, lungimea brățării ar trebui să fie cu 1,5 - 2 cm mai lungă decât circumferința încheieturii mâinii. Dacă este egal cu circumferința încheieturii mâinii, va fi incomod de purtat. Atenție însă! Dacă brățara este cu mai mult de 2 cm mai lungă decât circumferința încheieturii mâinii, bijuteriile vor atârna și vor interfera sau chiar vor cădea.



Dacă intri în magazinul Janette.ro o să ai cadou și un bonus: o brățară talisman cu șnur roșu și medalion. Este vorba de o bijuterie din argint 925. O primești la prima ta comanda de peste 250 lei. Ia-o acum!



3 comentarii:

  1. Alinuța Drăguța20 decembrie 2020 la 22:11

    Ce brățări grozave. Vreau și eu modelele astea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bijuterii sofisticate tocmai bune de Crăciun

    RăspundețiȘtergere
  3. corect! cele mai bune daruri de pus sub brad! și unele sunt chiar ieftine ca preț!

    RăspundețiȘtergere

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...