miercuri, 30 mai 2018

Corturi dom închiriate, pentru evenimente stilate

Nici un eveniment cu ștaif sau amical nu este prea mare sau prea mic pentru a se desfășura în aer liber, iar a apela la o închiriere cort party este o idee excelentă.

E un adevărat noroc că acum există companii de închiriere corturi de petrecere și la noi în țară care oferă produse de o calitate excepțională, consultanță avizată și un serviciu de clienți foarte bine instruit. Iar prețurile sunt mai mult decât competitive.

Un cort închiriat se poate folosi atât pentru un eveniment special, precum o nuntă sau un botez, pentru o zi aniversare, dar și pentru o petrecere de 1 Iunie a copiilor desfășurată în grădina casei, dacă este suficient spațiu acolo pentru instalare.

Extraordinar de aspectuoase sunt acele corturi dom-uri, care adăugă noi dimensiuni evenimentelor desfășurate in ele. Forma lor deosebită este extrem de apreciată de către participanții la evenimentul respectiv, ele fiind sunt mai mult decât o structură acoperită, o adevărată locație temporară inedită care conferă o atmosferă unică petrecerii respective.




Pentru petrecerile în aer liber corturile dom oferă multiple beneficii:
  • asigură o vizibilitate de 360 de grade;
  • conferă un confort deosebit de mișcare, prin faptul că poate invitații nu doar pot privi, dar se pot și deplasa mai ușor  în toate direcțiile, de aceea este potrivit pentru serbările câmpenești, dar și pentru petrecerile de  lansare de produse și servicii, workshop-uri, expoziții, târguri auto, expoziții etc.;
  • sunt grozave chiar și în parcurile de distracții itinerante, mai ales că pot să aibă multe culori, texturi, ce le pot da un aer atemporal, dar dacă se dorește și unul SF, apropiat extrem de mult cu niște cupole de pe o planetă îndepărtată;
  • reprezintă un exterior elegant și un spațiu interior mai mare atunci când este folosit pentru evenimente și showroom-uri temporare.
Dacă vă doriți soluții exclusiviste care să devină punctul focal al unui spectacol lansare de produs, eveniment sportiv, prezentare de modă, petrecere de nuntă, aniversare, botez, un cort dom este în mod categoric alegerea ideală.

A invita participanții să petreacă un timp de calitate la un party, admirând și arhitectura captivantă a unui cort dom cu  o cupolă interesantă în interior, poate transforma evenimentul într-o experiență unică și memorabilă pentru toți cei implicați.

Un comentariu:

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...