marți, 29 mai 2018

Vopsea decorativă cu dichis, pentru interioare de vis

Pereții albi nu mai sunt la modă, de aceea, dacă tot s-a încălzit vremea, ce-ați zice să vă cumpărați niște vopseluri decorative ultimul răcnet de la Rives și să dați o nouă viață camerelor din casa voastră?

Poate ați văzut la televizor sau pe net amenajări interioare superbe realizate cu ajutorul acestor vopsele de calitate, de proveniență italiană, care v-au dus cu mintea la pictorii renascentiști dacă sunteți niște firi romantice, iar pe adolescenții din casa voastră poate i-au făcut să viseze la niște decoruri gotice în camera lor de rebeli ori la unele cu reflexe metalice, industriale.

Dacă bugetul vă permite, puteți vopsi pereții din fiecare încăpere diferit, jucându-vă cu efectele deco ale produselor pe care le puteți achiziționa de pe Rives.ro.

Inspirația, stilul mobilierului existent, sunt de bază, iar tehnica o puteți vedea dacă urmăriți filmulețele de pe YouTube.



Apropo de mobilă: dacă aveți piese de epocă, moștenire de la bunica, în niciun caz nu ar trebui să vă apucați să creați efecte deco care să îi ducă cu gândul că au aterizat într-o secție de tinichigerie de la o uzină comunistă! Sau, cine știe, poate e o idee ca să realizați niște contraste puternice între felul în care arată pereții, tavanul și mobilier. Dar trebuie mult curaj pentru un asemenea experiment cu impact vizual major! 

Poate că nu e cea mai inspirată soluție aceea de a veni seara de la un job stresant și a intra într-un living unde, în loc să dați de o atmosferă calmă, vă treziți într-o incintă unde vă așteptați din clipă în clipă să apară niște muncitori vânjoși cu ciocane uriașe. Prea seamănă cu un film horror, nu-i așa?

Noroc că există și vopseluri deco Rives care emană energii odihnitoare, dacă aveți nevoie de pace, nu de o activare la maxim a energiilor interne și  de revărsare a unui surplus de adrenalină.

Cred că vă puteți aloca vreo două săptămâni din concediu ca să faceți experimente coloristice și de texturi, pentru ca, în final să vă schimbați total aspectul locuinței.

Calitatea superioară și performanțele în materie de efecte speciale pe care le are vopseaua interioară Rives o fac produsul ideal pentru oricine, mai ales că prețul la care se vinde începe ca să fie un pic mai accesibil unor segmente mai mari de clienți.

Intensitatea nuanțelor, accentele pe care le prezintă, faptul că se pretează și pentru a decora în stil antic, renascentist, dar și futurist, un spațiu rezidențial, o recomandă cu prisosință.

În principiu, un litru de vopsea e suficient pentru aplicarea unui strat pe o suprafață de perete de circa 10 mp.

Interesant este că în maxim 3 zile, dacă vreți să dați și mai mult de un strat, o să puteți schimba radical fața casei voastre pe interior.

Rives Italia are produse profesionale în materie de vopseluri decorative, dar asta nu înseamnă că nu vă puteți să o aplicați în regie proprie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...