miercuri, 16 mai 2018

Cardiganul, articolul vestimentar nemuritor

Dacă întrebați orice femeie ce părere are despre cardigane, o să vă spună cu siguranță că sunt piesele de rezistență din garderobele lor la care nu ar renunța niciodată, deoarece nu există articol vestimentar mai versatil decât un pulover spart în față, fi ele cu nasturi sau fermoar, capse sau orice alt sistem de închidere.

Cardiganul e piesa de îmbrăcăminte care îi permite unei femei ca fie oricând la modă, elegantă, dacă știe cum să îl asorteze. Plus că el nu se demodează niciodată, mai ales dacă este unul de tip clasic.

Acoperind brațele, spatele, umerii, descoperă articolele vestimentare de dedesubt, fiind capabil ca să fie inclus în tot felul de outfit-uri stratificate.

Cardiganele pot să fie confecționate din numeroase tipuri de fibre, de la cașmir la mătase, de la lână la bumbac.

Cardiganul și-a făcut intrarea la modă destul de subtil și în lumea vedetelor internaționale, începând cu vreo câteva sezoane în urmă, pentru ca acum să fie o necesitate în toate dulapurile celebrităților și apărând în multe show-urile de modă de pe glob. Nu e de mirare că a devenit favoritul tuturor. 

E piesa vestimentară care evidențiază aproape fiecare ținută abordată, reprezintă elementul de bază multor outfit-uri, deoarece sunt ușor de potrivit cu aproape orice stil de îmbrăcăminte și sunt potrivite pentru orice anotimp.

Pe lângă cardiganul clasic, un tip nou de cardigan este popular în Hollywood: cel lungi. Acesta are aceleași avantaje ca și suratele lui scurte sau de lungime medie, dar oferă o protecție suplimentară împotriva temperaturilor scăzute și în plus, are și un aspect mai interesant și mai elegant.

În magazinele online românești se găsesc acum o varietate de asemenea pulovere descheiate, de aceea orice femeie poate ca să își găsească modelul care i se potrivește cel mai bine.

Nici măcar nu sunt foarte scumpe, iar dacă o să căutați cu un pic de atenție, o să vă puteți îmbogăți ieftin garderoba cu niște produse foarte frumoase pe care le veți avea oricând la îndemână și în anii ce vin, deoarece reprezintă piese vestimentare cu un anume grad de atemporalitate, ce nu se demodează așa ușor precum o rochie sau o bluză cu un model special.

Mai ales dacă o să alegeți niște cardigane monocrome o să vă fie mai ușor a le asorta, vedetele rămânând, precum vă imaginați, cele negre, bej sau albe.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...