sâmbătă, 26 mai 2018

Acum îți poți permite și tu un sistem video de supraveghere modern!

Orice familie care vrea să își monteze în casă un sistem de supraveghere video se întreabă dacă să aleagă camere ip wireless sau cu fir.

Iar dacă familia este monoparentală cu atât mai mult.

Să sperăm că femeile care sunt mame singure și care au mai multă nevoie de protecție decât poate are o familie de tip tradițional, nu vor trece prin motive stânjenitoare când vor dori ca să cumpere un sistem de supraveghere video a locuinței în care locuiește alături de copiii săi, când va cere vânzătorului acest echipament pentru familie.

Ce-i drept, de regulă acum un asemenea sistem video se cumpără dintr-un magazin online, nu dintr-unul fizic, așa încât o femeie pornită să-l achiziționeze singură, fără ajutor din partea unui bărbat, nu va fi privită cu milă.

La HDSupraveghere.ro  se găsește un sortiment bogat de camere video ip performante din care pot alege.

Cel mai simplu mod de a ști din vreme după ce îți trebuie este acela de a te uita pe un site de profil, precum cel amintit mai sus. Și a te informa din diverse surse de pe internet.

La modă sunt acum sistemele video de supraveghere cu camere IP wireless, de aceea lucrurile sunt mult simplificate față de trecut.

Ce trebuie să cunoști înainte de a cumpăra un sistem video performant?

1. La ce folosește o cameră IP?


O cameră video IP este un dispozitiv de monitorizare a unei zone (obiectiv).

Este aidoma cu acea camera web pe care o folosești când vorbești cu rudele și prietenii din străinătate și vrei să îi și vezi, nu doar să îi auzi.

O cameră de supraveghere funcționează autonom în rețea, local sau la distanță, după necesitățile persoanei ce o deține în proprietate.

Se pot vedea fluxuri in timp real folosind un browser web, printr-o interfață sau printr-o aplicație mobilă.

O asemenea cameră video se poate programa pentru a detecta mișcările din zona pe care o supraveghează și să se declanșeze automat funcția de captare a imaginilor video/foto pe care le stochează și/sau le trimite mai departe (FTP, pe o platforma cloud etc.)

Ea poate să funcționeze atât ziua, cât și noaptea.

După necesități, există camere IP de interior sau de exterior.

Cele ce se montează la exterior au o construcție specială, așa încât rezistă la intemperii și sunt făcute în așa fel încât să se poată monta ușor pe zidul exterior sau sub acoperiș, ori chiar pe un stâlp din curtea casei.

Camerele IP de interior pot să fie instalate chiar și pe tavan, dacă se dorește acest lucru, fapt ce este imposibil afară. deoarece ar trebui atașate de... cer!!!

2. Există camere IP fixe sau mobile (unde un motoraș mișcă obiectivul pentru o scanare a zonei orizontală sau/și verticală).

Cel din categoria a doua sunt mai eficiente,pentru că reușesc ca să acopere prin baleiere un spațiu mai extins, dar sunt mai vizibile și mai mari decât cele fixe, ce se pot camufla foarte ușor.

3. Rezoluția la o cameră IP este foarte importantă. Cu cât este mai mare, cu atât detaliile oferite sunt mai bune. În magazine se găsesc acum prioritar camere HD, prețurile la ele scăzând mult în ultima vreme.

4. Vederea nocturnă

Majoritatea camerelor IP pot să vadă chiar în bezna dea mai adâncă, când cerul e înnorat, datorita LED-urilor în infraroșu măcar la 10 metri distanță.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...