marți, 29 mai 2018

Un tavan extensibil, la un preț accesibil

Îmi plac proiectele celor de la Apollon Design pentru că au un aer foarte modern, unele amenajări interioare realizate de ei putând să fie integrate ușor în filme SF de succes.




Se văd cei zece ani de experiență în domeniul renovărilor și design-ului interior, precum și de aducere și comercializare de produse inovatoarea precum ar fi tavanele extensibile și accesoriile necesare instalării acestora.

Au prețuri bune, de aceea, dacă vreți o renovare spectaculoasă a casei voastre în lunile ce urmează, cred că ar fi o bună idee ca să îi contactați.

De ce să apelați la vreo firmă no name ce oferă servicii de reparații și zugrăvit, care va folosi aceleași metode învechite ca în copilăria voastră? 

Nu v-ați săturat, spre exemplu, de mistrie, șpaclu, de moloz în camerele unde trebuie ca zidarii să repare tavanul plin de crăpături sau de pete galbene cauzate de inundația pe care tocmai au provocat-o de curând vecinii de la etajul superior?

Dacă da, ce-ar fi să vă comandați niște tavane extensibile ultimul răcnet în materie de renovări inteligente de la Apollon Design?

Au acolo produse pentru toate gusturile, cu texturi extrem de interesante și, în plus, se asigură și montajul acestor membrane speciale ce pot da un aspect deosebit camerelor unde se fixează.

Dacă, în general, oamenii nu prea stau cu privirea ațintită pe tavan, la fel cum nici cerul înstelat nu îl mai observă în ultima vreme, garantat după montarea plafonului fals amintit se vor uita din ce în ce mai des în sus.

Eventual, pentru camera copilului sau pentru dormitor se poate alege un tavan extensibil imprimat cu steluțe, ca să ne amintim de cerul pe care îl priveam cu fascinație în adolescență, când simțeam primii fiori ai dragostei.

Există diverse categorii de tavane extensibile:

- clasice (în peste 160 de culori și finisaje) - pentru ele nu e necesară pregătirea anterioară a tavanului și se fixează de pereții opuși cu profile (vizibile sau camuflate);

- luminoase - sunt o combinații de tavane extensibile translucide sau transparente cu tuburi cu lumină fluorescentă sau benzi tip LED), montate pentru a genera în incintele unde sunt amplasate o lumină difuză;


- acustice - absorb zgomotele parțial reducând volumul din cameră datorită unui sistem constructiv aparte (cu micro-perforații);

- modulare - pot fi folosite acolo unde se dorește obținerea unui efect de plutire la nivelul plafonului;

- printate - dacă vrei să un tavan cu o imagine renascentistă, spre exemplu, acum e posibil la Apollon Design;

- oglindă - opțiunea perfectă pentru a crea un interior minimalist, dar complet funcțional;

- Brilliance - tavane false, unicat, ce îmbina luxul unei țesături cu imagini printate și cristale Preciosa; cristalele Preciosa sunt foarte apreciate pe mapamond pentru calitatea și adâncimea luminii pe care o oferă cu generozitate;

- 3D - cine a decretat că un tavan extensibil trebuie să fie drept?

În funcție de proiectul arhitectural se pot acoperi cu asemenea membrane speciale structuri sub formă de cercuri, conuri, valuri, cuburi, piramide, arcade, pietre de râu etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...