luni, 28 mai 2018

Pantofi de marcă nemțești, află unde îi găsești!

Ți-ai dori niște pantofi Bugatti de damă?

Bugatti, brandul german ce s-a desprins din AstorMueller, împlinește anul acesta 90 de ani de când realizează modele de pantofi ce sunt în egală măsură calitative și originale.

Permanent, oamenii de la Bugatti se interesează care sunt cele mai noi tendințe ale modei în marile temple internaționale și concep încălțăminte deosebită in fabrici cu notorietate germane și italiene.

Eleganța este elementul definitoriu al încălțămintei și accesoriilor Bugatti, iar prețul relativ accesibil face produsele brandului iubite în mai bine de 35 de țări ale lumii.

O femeie care nu iubește pantofii nu este femeie adevărată.
S-au făcut sondaje internaționale din care a rezultat clar: o reprezentă modernă a Evei are minim 5 perechi de pantofi.

Este un număr mic, după opinia mea, cu atât mai mult cu cât pantofii reprezintă un motiv de mândrie, la fel ca și gențile de firmă. Mai degrabă cineva se laudă cu numărul de perechi de încălțăminte pe care le are în dulap, decât cu numărul de rochii, perechi de blugi, bluze sau cardigane.

Cu cât ai mai mulți pantofi, cu atât ai mai mult respect din partea celorlați, ca să nu mai spun că ești și invidiată mai mult.

S-au înălțat ode pantofilor, basme celebre. Oare cum ar fi fost basmul Cenușăresei dacă în loc de a proba un condur ar fi trebuit să probeze o banală rochie, de exemplu?

Bărbații nu prea înțeleg apetitul femeilor pentru pantofi, de aceea le ironizează de multe ori pentru tendința de a cumpăra noi și noi perechi de pantofi.

Chiar și băieții de la trupa Taxi au scris o melodie intitulată: "Dragostea ca o pereche de pantofi":

"E cât se poate de normal
Ma uit la tine cum iți mai arunci niște pantofi
Pentru ca s-au rupt și sunt foarte vechi
Nu-ți mai trebuie, n-ai ce sa faci cu ei

E cat se poate de normal
Doar n-ai sa mergi toată viata cu aceeasi pereche de pantofi..."



Zău? Păi ce, femeile poartă aceiași pereche de pantofi până se rup? Sunt pantofi speciali pe care le admirăm și în adorăm ca pe niște bibelouri de lux și chiar nu îi încălțăm niciodată.

Se vede că e o melodie scrisă și cântată de bărbați!
Revenind la vestiții pantofi de damă Bugatti, dacă vrei unii frumoși la un preț accesibil îi poți comanda chiar acum online din magazinul ShoeExpress o pereche frumoasă și confortabilă la un preț convenabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...