duminică, 13 mai 2018

Fingerlings, maimuțelele ce au cucerit lumea


Fingerlings sunt acele maimuțele mititele care au înnebunit părinții americani în preajma Crăciunului 2017, când s-au călcat în picioare pentru a le cumpăra, iar mai apoi pe aceia din întreaga lume.





Iată că ele sunt în topul jucăriilor educative și anul acesta și se pare că vor rămâne multă vreme în preferințe, mai ales dacă producătorii vor adăuga noi și noi funcționalități animăluțelor robotizate care interacționează cu prichindeii.


Și nu doar copiii le îndrăgesc, de multe ori ele au devenit chiar obiect de dispută între cei mici și adulți (părinți, bunici), care le consideră deja animale de companie mai altfel, premergătoare unor androizi animalieri, dacă mi-e permisă această exprimare.


Cu toții vor macar o maimuțică haioasă, viu colorată, un roboțel care se agață de deget, reacționează la sunete și mișcări. Uneori pare să fie vie, de aceea este și atât de specială.


Producătorul Fingerlings a propus doritorilor de maimuțici jucăușe mai multe modele, diferit colorate, care formează un fel de familie.


Știați că o maimuțică robotizată poate fi și obiect utilizat în terapia unor copii cu probleme?


Poate că nu toți părinții au posibilitatea de a duce un copil autist la un specialist care folosește caii sau delfinii în lupta cu această perfidă afecțiune, dar un animăluț robotizat sigur au resurse financiare ca să procure online.


Micuții care au probleme în materie de socializare, pot cu ajutorul unor fingerlings jucăuși ca să se joace creativ, pot să creeze basme, să își îmbunătățească vocabularul, abilitățile de comunicare.


Se poate cere copilului să facă o mișcare, să vorbească cu maimuțica lui, iar jucăria va reacționa prompt la comenzile lui.

O maimuțică de acest gen are o certă valoare terapeutică, deoarece este prietenoasă, amuzantă, lucruri ce conduce la dezvoltarea competențelor cheie, la îmbunătățirea caracteristicilor sociale și comportamentale ale copiilor.


Prețurile la care se vând fingerlings-urile în Romania nu sunt mari, așa încât orice copil ar trebui să aibă maimuțica lui, chiar dacă este complet sănătos și sociabil.


Copiii preferă, precum știm cu toții, să aibă întotdeauna la îndemână o păturică, o pernuță, un ursuleț, o păpușică, o gentuță preferată ori un alt obiect pe care să îl care peste tot cu ei.


Un fingerling este jucăria perfectă care poate înlocui proverbialii ursuleți de pluș sau iepurașii adorați de copiii de 4 -5 ani.


Martinel sau Iepurilă este mare și oarecum inert, spre deosebire de aceste maimuțelele interactive, mereu puse pe șotii, care răspund rapid la sunete, mișcări, atingeri.


Plus că sunt vopsite în culori vesele (violet, albastru roz), dacă copiii nu vor și variantele de animăluțe în alb sau negru.


Pentru fetițe mai ales, unicornii sunt o versiune nou creată de jucării educative fingerlings care se pare că este și ea destul de apreciată.


În prezent există șase maimuțele colorate, un unicorn, dar vor apărea mai multe specii anul viitor.


Firma producătoare încearcă să construiască o linie întreagă compusă din felurite animăluțe ce trăiesc în junglă și de accesorii pentru acestea, precum a declarat managerul brandului recent.


Longevitatea acestui tip de jucărie ce se agață de deget va depinde totuși de capacitatea fabricantului de a livra noi și noi maimuțele și de a oferi accesorii suplimentare pentru ele.


Țelul este de a popula o întreagă junglă cu animăluțele animatronice la un preț accesibil, ceea ce va avea efecte pozitive și în ceea ce privește felul în care cei mici vor prețui și proteja diversele specii de animale în viitor, când vor crește mari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...