joi, 24 mai 2018

Navigațiile auto pot reveni în forță în viitorul apropiat

Poate ați auzit de ofertele la o navigație dedicată audi a4 de pe net, dar vi se pare că nu mai aveți nevoie de un asemenea sistem de ghidare în trafic, din moment ce dețineți un telefon inteligent conectat la internet.

E posibil ca să fie așa, dar probabil că în foarte puțină vreme, a avea un smartphone deschis când conduci, chiar dacă nu îl folosești, se va sancționa drastic de către agenții de circulație.

Apropo: ați semnat deja petiția propusă de Antena 1 și de Poliția Română după accidentul cumplit din Ungaria: "STOP live pe Facebook la volan! Dă like vieţii!"? Dacă nu, vă rog să o faceți chiar acum!

Prin această petiție demarată de Sonia Simionov se dorește ca utilizatorii de Facebook să fie responsabilizați să raporteze orice caz de live la volan, prin intermediul unei opțiunii care deja există pe Facebook.

Petiția ar urma să fie trimisă către Facebook pentru ca mai apoi să se implementeze un sistem în urma căruia să fie depistate mai ușor cazurile în care șoferi aflați la volan transmit live.

Revenind la subiect, după această paranteză importantă, s-ar putea ca în curând un sistem de navigație dedicat să fie din nou un must have pentru orice șofer.

Modelul de Navigație Android Audi A4 B6 B7 SEAT EXEO Octa Core 2GB Ram NAVD-T050, de exemplu, care acum e la promoție pe navigații-dedicate.ro, ar fi o alegere interesantă.


Ecranul digital TFT LCD cu iluminare banda LED - touchscreen, e mai mare decât al unui smartphone, avand 7 inch și o rezoluție de 1024x600.

Navigația se face prin voce, in limba română, are avertizare pentru camere radar și de supraveghere, hărți actualizate la nivel de stradă și număr, o acoperire de peste 90% din harta România.

Gadget-ul acesta ajută șoferii rapid o benzinărie, un hotel sau un supermarket, nu doar o adresă oarecare.

Sistemul de operare este de tip Android 7.1.2 și are antenă GPS externă.

Sistemul de ghidare este astfel conceput încât să funcționeze împreună și cu alte funcții (radio am/fm, radio, video).

Opțional se mai pot comanda de aici, de pe navigatii-dedicate.ro: o camera marșarier, senzori de parcare cu afișaj video și avertizare acustică, DVR Wifi - cameră înregistrare trafic cu operare direct din aparat prin wifi, modem Wifi 4G/3G, senzori presiune roți, diagnoza OBD și monitor tetiera 10.1 inch Android 6.0.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...