sâmbătă, 30 iunie 2018

Gata de plajă? Iată ce creme de protecție solară ar trebui să folosești


A venit, în sfârșit, mult așteptata vacanță, iar vremea frumoasă te îmbie să dai o fugă la mare sau la piscină împreună cu familia sau cu prietenii. Dar cum te protejezi de radiațiile solare?
Cu toții am auzit – și nu de puține ori – cât de periculoasă este pentru pielea noastră expunerea la soare fără protecție solară. Așadar, loțiunea de plajă face parte din categoria dermatocosmeticelor care nu ar trebui să ne lipsească din geantă.
Nu este indicat să ignorăm sfaturile date de specialiști, întrucât corpul nostru poate avea de suferit și de îndurat anumite consecințe neplăcute atât pe termen scurt, cum sunt, de pildă, arsurile solare, cât și pe termen scurt – apariția unor afecțiuni dermatologice sau a cancerului cutanat.
Ce loțiune de plajă să folosești?
În condițiile în care piața de specialitate este deosebit de bogată în opțiuni, există o multitudine de produse la care poți apela atunci când îți pregătești bagajul pentru plajă.
Magazinul online Gerocossen oferă o gamă variată de cosmetice cu protecție solară, îmbogățite cu formule speciale și concepute pe baza filtrelor minerale 100% naturale.
Aceste creme de plajă sunt recunoscute pentru calitățile lor – sunt fotosensibile, biodegradabile, rămân un timp îndelungat pe suprafața pielii. De asemenea, produsele își dovedesc eficacitatea și stabilitatea imediat după aplicare, protejându-te atât împotriva radiațiilor de tipul UVA, cât și împotriva radiațiilor de tipul UVB.
Utilizarea cremei pentru protecție solară
Având în vedere faptul că cei mici au pielea mult mai sensibilă, ar trebui să alegi cu grijă și cu atenție maximă crema de protecție solară pe care să le folosească la plajă. De pildă, Gerocossen oferă o gamă extinsă de produse, potrivite pentru îngrijirea pielii copiilor.
Iată câteva sfaturi pentru o îngrijire completă care asigură un grad de protecție sporit:
  • Folosește numai produse testate dermatologic, care să nu conțină parabeni și parafine, ingrediente atât de periculoase pentru organism;
  • Poți opta pentru utilizarea unei loțiuni cu protecție solară pentru copii cu SPF 50, iar după plajă optează pentru un balsam care să calmeze pielea expusă la razele soarelui;
  • Nu este recomandat să stai la plajă sau să te plimbi prin soare între orele 12 și 16 ale zilei, astfel că ar trebui să te reorientezi către o altă activitate în acest interval orar, în așa fel încât să te asiguri că nu ești expusă.
Cum să aplici cremele de protecție solară
Pentru a preveni arsurile solare ar fi indicat să folosim corespunzător cremele cu SPF, aplicându-le ori de câte ori ne expunem pielea la soare. Iată un top al celor mai apreciate și căutate creme de protecție solară, existente în portofoliul de produse Gerocossen:
  • Loțiune cu protecție solară SPF 50 Gerocossen Natural Sun;
  • Balsam după plajă Gerocossen Natural Sun;
  • Loțiune cu protecție solară SPF 30 Gerocossen Natural Sun.
Texura fluidă a loțiunilor de plajă din gama Natural Sun contribuie la absorbția rapidă în piele, facilitând totodată un grad de protecție sporit împotriva razelor ultraviolete.
Sistemul de protecție ce conține 3 uleiuri protectoare (ulei de karanja, ulei de morcov bogat în betacaroten și ulei de măsline) asigură o hidratare completă și acționează împotriva razelor de soare.
De altfel, dacă am adormit la soare și am uitat să folosim loțiune de plajă, este posibil să ne alegem cu arsuri usturătoare, situație în care va trebui să ne îngrijim pielea cu produse speciale. Altfel spus, va trebui să folosim creme menite să grăbească vindecarea arsurilor solare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...