joi, 30 decembrie 2021

Carne de gratar gustoasa, de la carmangeria Moldovan aleasa!

 



Modul de cumparare a produselor din carne pentru gratar a suferit schimbari profunde in ultimii ani. Odata cu inceputul pandemiei aceste transformari s-au accelerat si astfel a aparut o noua generatie de macelari. Una tehnologizata si in materie de vanzare a acestui tip de marfa alimentara.


Asta si cand vorbim de un muschiulet gustos precum acela din poza urmatoare:



Aceasta noua generatie de profesionisti nu doar ca utilizeaza in unitatile de productie tehnologii si echipamente adaptate vremurilor pe care le traim, dar si au creat site-uri speciale prin care comercializeaza carnea pe care o produc.


La fel ca si in alte tari, inclusiv macelarii romani au inceput ca sa vanda carne online unitatilor horeca de diverse tipuri si chiar clientilor persoane fizice.


Dupa cum se stie, in mijlocul goanei vietii de zi cu zi, oamenii sunt mereu grabiti si doresc sa rezolve sarcinile rapid si cu functionalitate. Presupunand ca clientul doreste sa mearga la macelar si apoi sa aleaga carnea, dintre mai multe diferite tipuri, calitati si preturi, carmangeria online este o modalitate de a-si usura viata. Mai ales acum, in pandemie, cand totul a trecut in lumea digitala.


Carmangeria Moldovan, locul unde gasesti cele mai bune produse din carne


O carmangerie este un loc care difera de o macelarie clasica. Asta desi business-ul Moldovan din Cluj a inceput ca o afacere de familie, una de macelari. 


Clientii (persoane fizice si juridice) ce le-au cumparat tot mai mult produsele din carne au facut posibila extinderea afacerii pana la ceea ce este astazi. 


Iar romanii nu refuza niciodata niste carnati de porc gustosi, buni de savurat alturi de o halba de bere, precum cei de mai jos:





Noul an bate deja la usa si 2022 promite, toate semnele converg in acest sens. E posibil ca sa fie o piatra de hotar si pentru comertul cu produse din carne facut in mod clasic. Dupa impactul pandemiei de coronavirus, lumea revine treptat pe drumul “cel bun”, iar rutinele sunt mai aproape de ceea ce erau inainte de venirea virusului. Totusi, consumatorul actual nu mai pastreaza caracteristicile de cumparare al altor vremuri, ante-pandemic. Comportamentul sau s-a schimbat rapid incepand din 2020, iar retailerii trebuie sa fie atenti pentru a raspunde asteptarilor noii sale clientele.


Este limpede ca lumina zilei ca in 2022, comertul virtual va fi din ce in ce mai puternic, servind consumatorii care prefera sa faca cumparaturi de pe telefonul mobil sau pe computer, un obicei care s-a consolidat neasteptat de mult in timpul crizei coronavirusului. Prin urmare, este necesar pentru comercianti, inclusiv pentru aceia care vand produse de carne in carmangerii, ca sa investeasca in comertul electronic, sa isi faca magazine online, sub forma unor site-uri web organizat, usor navigabile, sigure si cu o logistica eficienta.


O alta tendinta pentru anul urmator legat de vanzarile online este aceea ca indiferent ca e vorba de o persoana fizica sau juridica, consumatorul este deschis catre noi experiente in timpul cumparaturilor intr-un mediu virtual, extrem de noi. Acesta este pasul catre actiunile viitoare de live streaming, tranzactionarea in timp real si experienta de realitate augmentata si/sau virtuala.



COVID-19 a schimbat comportamentul consumatorilor de carne


Sondajul arata că 57% dintre consumatorii de carne au cumparat asemenea produse online de la inceputul COVID-19. Cererea catre macelarii si carmangerii pentru livrarea prin curieri specializati s-a dublat. Majoritatea meselor fiind pregatite acasa, consumatorii sunt mai increzatori si cunoscatori in ceea ce priveste cumpararea si prepararea carnii. Mai mult decat atat, s-a inregistrat o creștere semnificativă a vânzărilor de carne premium în 2020.


Este foarte simplu acum pentru clientii din Romania ca sa cumpere din carmangeriamoldovan.ro.  


Pur si simplu, pentru a cauta produsul din carne dorit e suficient ca s afolosesti aplicatia existenta pe oricare dintre paginile carmangeriei online mentionate. Asa cum procedezi si pe orice alt magazin virtual, introduci datele ce te intereseaza si daca marfa pe care doresti ca sa o comanzi este disponibila o sa apara pe display variantele dintre care poti alege (in cazul in care sunt mai multe rezultate).


Zona de acoperire este inca limitata, dar tendinta este de extindere a acesteia, pe masura se vor data cu tot mai multe masini frigorifice care sa faca munca de curierat pana la destinatarii care au facut comenzile.


Un alt format promitator care probabil ca se va bucura de mult succes in perioada urmatoare, poate chiar in 2022, si in tara noastra este vanzarea de carne pe baza de abonament.


O idee ce poate ca sa fie implementata si de comerciantii romani de carne vrac este aceea de a face o revista online cu informatii despre modurile de sectionare a carnii de porc sau de vita, despre cum se aleg cele mai potrivite bucati de carne in functie de retetar, plus niste sfaturi de gatire efectiva a carnii.


Evident, acordarea de servicii personalizate, o mai mare varietate de preturi competitive, este cheia de a capta clientii necesara, dar mai trebuie inca ceva pe deasupra cand vorbim de o carmangerie.


Investitia in site-uri web de e-commerce si aplicatii interne usor de utilizat, care sa asigure o user experiente de top, pana si asigurarea unui mod de ambalare adecvat, logistica de livrare extrem de rapida si cu un cost cat mai mic sunt absolut esentiale pentru a face afacerea sa fie descoperita de catre clienti care, cu timpul sa devina adevarati ambasadori voluntari pentru brandul respectiv. Asta chiar daca vorbim de un sector destul de nou intrat in online, acela al macelariilor.


Astfel stand lucrurile, pentru 2022, macelariile/carmangeriile fizice, dar si online, trebuie sa mizeze pe stabilitate si practic. Noul consumator nu vrea sa se piarda in nenumarate optiuni, ci vrea ca sa gasească un stabiliment care sa faciliteze experienta de shopping. Ar trebui să investesti, de exemplu, în ambalaje cu etichete directe și concise, pentru ca consumatorul să nu piardă timpul.


Cand vine vorba de economisirea timpului, nu exista o solutie mai buna decat tehnologia si resursele acesteia pentru a facilita atat experientele de cumparaturi, cat si managementul unei afaceri. Si acest lucru este util pentru noul consumator care iese din pandemie mult mai conectat, deoarece media digitala a fost utilizata pe scara larga in timpul izolarii sociale.



DATE DE CONTACT:


Moldovan Carmangerie SRL

Registrul Comertului: j12/1635/1994, CIF: RO6224937


I.L Caragiale nr.16, Sânnicoara, Apahida, Cluj

delivery@cmdn.ro

0747051900


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...