joi, 30 decembrie 2021

Cum alegi o husa pentru telefon in functie de material?

 Cand cineva isi pune intrebarea doar aparent banala „Care husa pentru un smartphone este mai buna?”, primul raspuns care ii vine in minte este: husa cu cel mai rezistent material la uzura. Dar care sa fie asta in mod concret?


Carcasa (husa) ar trebui sa aiba anumite performante care sa permita utilizarea telefonului chiar si in conditiile cele mai grele.



O persoana in cautare de husa ideala ar trebui ca sa inteleaga care este legatura dintre material si modul de utilizare al smartphone-ului.


In plus, mai trebuie spus si un alt adevar incontestabil: cu cat arata mai bine materialul din care este confectionata husa, cu atat va fi mai scumpa aceasta. Avand in vedere acest lucru, utilizatorii trebuie sa isi evalueze bugetul de achizitie al respectivului accesoriu.



Siliconul este cel mai popular material de confectionat huse de telefon


Cel mai comun tip de material pentru huse este siliconul. Este usor de pus si demontat, motiv pentru care le poti schimba fara a fi nevoie sa se foloseasca diverse obiecte suplimentare pentru a scoate respectiva carcasa de protectie. 


Dintr-un anumit punct de vedere, nu exista multa varietate, deoarece factorul de forma nu permite acest lucru. Prin urmare, optiunile utilizatorului sunt extrem de limitate: exista huse care pot proteja doar panoul din spate si cadrul, iar afisajul va ramane deschis sau altele care protejeaza si display-ul.


Utilizatorii care nu iubesc husele din silicon se leaga de faptul ca acestea se ingalbenesc in timp. Nu tuturor le place asta si nimeni nu sta ca sa scoata aceasta patina neplacuta cu diferite substante chimice pentru ca o astfel de husa sa redevina transparenta.


Husele din material textil: ieftine, cool, dar cam atat


Cei mai buni producatori de carcase folosesc uneori matase sau alte genuri de materiale din fibre textile. Doamnele si domnisoarele le iubesc. Sunt cu adevarat spectaculoase, dar, daca nu au o captuseala dura, raman doar la stadiul de a arata bine si nimic mai mult. Din acest motiv chiar sunt destul de rare, chiar si pe site-urile care vand accesorii, cu atat mai mult in magazinele fizice de huse pentru telefoanele inteligente.


O astfel de carcasa poate veni cu un cadru flip sau cu forma unei carti, atunci, pe langa captuseala, persoana va avea ocazia sa ia in considerare si o optiune mai interesanta.


Huse de plastic standard


Husele din plastic dur sunt disponibile la aproape toti producatorii de asemenea accesorii si in toate magazinele online. Acest material se demonstreaza a fi unul dintre cele mai echilibrate optiuni din punct de vedere al calitatii si frumusetii. Uneori este lucios, dar este adesea utilizatorii prefera mai degraba niste carcase de plastic mate, care sa nu bata la ochi.


Huse de telefon din cauciuc


Daca utilizatorului nu ii place carcasa transparenta din silicon, care se ingalbeneste in timp, cu siguranta se va orienta spre una din cauciuc. Se poate alege dintr-o varietate de culori: negru, vernil, rosu, orange, galben, albastru, roz, alb. 


Huse din piele, pentru iubitorii stilului clasic


Un material pretios, cu o textura atractiva, pielea naturala se poate folosi si pentru confectionarea carcaselor pentru telefon. 


Fiind relativ scumpe, unii se orienteaza catre pielea ecologica. Si nu gresesc deloc. Aproape ca nu difera in proprietatile pielii reale, doar procesul tehnologic in sine este diferit. Textura, culoarea si senzatia sunt aproape similare, asa ca este posibil sa economisesti bani la carcasa, dar va fi posibil sa obtineti un accesoriu care sa iti satisfaca nevoia de stil.


Plus ca mai este ceva de spus… Daca un portofel din piele naturala bine intretinut se poate folosi si zece ani dupa ce a fost achizitionat, o husa pentru telefon din piele naturala are o durata de utilizare mult mai scurta. Nu din pricina ca s-ar deteriora, ci pentru ca vei schimba modelul de mobil dupa maxim 2 - 3 ani si de obicei un tip de husa vechi nu se potriveste la un telefon nou (indiferent ca este vorba de un brand diferit sau chiar de o versiune mai noua a marcii de telefon pe care o ai si acum!).


Materiale compozite pentru huse moderne


Uneori exista optiuni rare pentru un astfel de accesoriu pentru mobil. Poate fi metal cu plastic sau silicon cu panza. Ele trebuie alese cu grija, deoarece plasticul poate fi casant (daca este utilizat ca material de baza), in timp ce in optiunea de silicon cu material textil, poate aparea ingalbenirea siliconului. 


Gasesti cele mai interesante huse de telefon pe marketbox.ro. Vino sa iti alegi de acolo modelul preferat!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...