miercuri, 29 decembrie 2021

Corpuri de iluminat LED pentru apartamente in trend in 2022

Tendintele de iluminat in designul interior sunt definite de companiile de top din domeniu, dar si de designeri tineri si talentati din intreaga lume. 


Apartamentul tau spune multe despre personalitatea ta. Prin urmare, ar trebui sa alegi cel putin unul sau mai multe corpuri de iluminat led de pe eOrion.ro care sa-ti reprezinte gustul in esenta si care sa imbunatateasca si spatiul, cel putin vizual.


Totusi, daca locuiesti intr-un apartament mic, totul trebuie planificat cu atentie, in special iluminatul. Daca obiectivul tau principal este de a da o senzatie de mai mult spatiu sau de a face apartamentul confortabil, lumina corespunzatoare poate indeplini acest rol.


Valorifica in principal lumina naturala


Daca ai norocul sa nu ai nevoie de lumina artificiala in timpul zilei, profita de acest avantaj economic, ca sa nu mai vorbim de beneficiile pentru sanatatea si concentrarea ta. Totusi, ai grija sa nu te sufoci cu lumina pe care o obtii prin perdele netransparente sau opace. Desigur, intimitatea este importanta, dar acestea nu trebuie sa fie singurele tale alternative.


Lumina zilei, sau lumina naturala, este cea mai sanatoasa optiune daca stai intr-un apartament. Te va tine treaz si te va imbunatati starea de spirit. Pur si simplu maximizeaza vizual spatiul din apartament. 


Surse multiple de iluminat artificial


Orice camera dintr-un apartament are nevoie de mai mult de o sursa de lumina indiferent de dimensiunea spatiului. Acelasi lucru este valabil si pentru apartamentele mici care tind sa arate mai mici atunci cand nu sunt suficient de luminoase. Iluminatul de tavan este cel mai important, dar lampile de perete, de podea si de masa adauga, de asemenea, mult la iluminarea spatiului mic. 


Corpuri de iluminat de plafon adecvate spatiului


Una dintre cele mai comune optiuni de iluminare pe tavan este iluminarea pe anumite trasee. Asa se distribuie lumina pe tavan in mod uniform si, extrem de important pentru spatiile mici, ocupa putin loc. In prezent, se pot gasi la eorion.ro variate modele care se potrivesc oricarui interior. Acest iluminat este practic si din alt considerent: este nevoie de o singura instalare facuta de un electrician priceput si ai un sistem grozav care ofera mai multe surse de lumina simultan.


O alta optiune excelenta pentru a maximiza spatiul unui apartament este spotul de tavan. 




Deoarece aceasta optiune este incorporata, nu exista riscul ca sa ocupe prea mult loc sau sa fie amplasate la inaltimea gresita pentru a ilumina perfect incaperea unde sunt instalate. Mai mult decat atat, aceste corpuri de iluminat speciale, spoturile, pot sa fie integrate estetic pe plafon, chiar si atunci cand exista si o lampa centrala pe tavan. 


Aplicele de perete cu leduri


Corpurile de iluminat pentru perete sunt excelente pentru a lumina colturile intunecate sau aflate in penumbra si pentru a atrage atentia asupra unui bibelou, a unui perete cu poze, precum si alte elemente artistice si decorative. Mai mult decat atunci, atunci cand sunt pozitionate corect, aceste corpuri de iluminat fac o camera mai mare si mai luminoasa.


Cand lumina este orientata spre pe un tablou, o fotografie inramata  sau un corp de biblioteca, peretele din spatele acesteia pare sa se volatilizeze, ceea ce face ca respectiva camera sa para cu mult mai spatioasa.


Lampile de masa cu led, utile si decorative


Daca trebuie sa creezi un spatiu de lucru in apartamentul tau, alegerea luminii potrivite este esentiala. Este ceea ce designerii numesc iluminare de lucru. Aceste medii dintr-un apartament trebuie sa aiba surse suplimentare de iluminat.


Aceste corpuri de iluminat au si darul de a schimba culoarea sau intensitatea luminii pe care o proiecteaza. Daca iti place sa ai un mai mare spatiului iluminat, alege un model de lampa cu abajur de sticla transparenta sau colorata.

Date contacte:


  • Orion & GDS Electric SRL

  • RO6658880, J24/2265/94

  • Baia Mare, Bd. Bucuresti 108

  • tel: 0744 33 14 14

  • mail: info@eOrion.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...