luni, 27 decembrie 2021

Flori artificiale frumoase pentru acasa

Plantele artificiale de calitate superioara au devenit un decor din ce in ce mai des intalnit, deoarece ofera o atingere mai naturala si mai confortabila, fara a necesita si ingrijirea atenta pe care o planta adevarata o presupune. 


La urma urmei, a avea o colectie buna de plante naturale si a le mentine mereu sanatoase presupune mult mai mult efort decat doar simpla udare: este necesar sa fie fertilizate, sa fie taiate (curatate) si sa te asiguri ca primesc si cantitatea potrivita de lumina. 


Pentru un plus de rafinament, plantele artificiale au in prezent o realizare mult mai detaliata, cei ce le fabrica dorind ca acestea sa aiba culori, texturi, stralucire, miscare si caracteristici din ce in ce mai apropiate de cele naturale.


Deja avand un loc binemeritat in decoratiunile interioare, in magazinele online se pot gasi acum diferite forme si stiluri de plante artificiale.


1. Aranjamente delicate


Camera de zi este cel mai loc din casa, de multe ori cel mai vizibile si central. Acolo se primesc oaspetii, acolo este locul ideal pentru a se evidentia stilul gazdei. 


Investitia intr-un decor mai apropiat de natura poate aduce un sentiment placut, mai confortabil, dar investitia in plante reale nu este intotdeauna posibila. Din acest motiv,  amenajarile artificiale au castigat spatiu, asigurand mai multa vitalitate oricarui mediu, in special zonelor comune din casa. 


Mesele de centru si masutele de colt din camera sunt puncte fixe care sunt utilizate pe scara larga pentru a pune pe ele diferite aranjamente ce plante mai mici si frunze. Chiar daca artificiale.


Poti alege aranjamente delicate si in alte spatii mai mici precum ar fi: dormitoarele, baile si birouri. Nu vei gresi!


2. Plante artificiale de dimensiuni medii



Daca vrei sa atragi putin mai multa atentie fara inca ca sa renunti niciun moment la delicatete si rafinament, aceasta este o optiune grozava. Chiar daca plantele artificiale de dimensiuni medii necesita mai mult spatiu, ele vor adauga valoare mediului unde vor fi pozitionate. 


Totusi, trebuie avut in vedere ca, pe langa dimensiunea amenajarii, dimensiunea vazei sau ghiveciului sa fie pe masura. 


Un alt punct de care trebuie luat in considerare este calitatea produsului (plantelor artificiale), acestea fiind mai aproape de privirea oaspetilor. Este necesar sa fie alese cu foarte mare grija si sa se caute mereu ceva mai asemanator naturalului, pastrand in acest fel rafinamentul spatiului. 


Eucaliptul, bambusul, trandafirii, crizantemele, trandafirii, sunt plante perfecte pentru orice ocazie, care arata foarte bine in spatii mai mari, precum sufrageria. 


3. Gradini de iarna artificiale


Pentru medii foarte mari, sfatul este de a crea o oaza interioara. O alternativa excelenta pentru locuintele care nu au gradini exterioare sau curti care sunt realizate cu plante naturale sau permanente. Pe balcon sau pe terasa, singure sau in combinatie cu plantele naturale, vor arata grozav!




Spatiile cu acoperiri naturale sunt excelente pentru alocarea gradinilor si pentru a face o tranzitie buna intre medii, oferind un aer sofisticat si confortabil cu un amestec de diferite inaltimi de plante. 


Sfaturi:


  • amesteca plante de dimensiuni diverse;

  • amesteca stilurile de frunze felurite;

  • foloseste pietre si recuzita pentru diferite aranjamente;

  • fa-ti timp pentru a le aranja cat mai frumos.

  • peretii/ferestrele de sticla pot sa fie impodobite excelent cu plante artificiale de calitate premium (vor arata superb de la distanta!).


4. Gradina verticala


Gradina verticala este grozava pentru ca nu cere atat de mult spatiu pentru crearea sa. Foarte des intalnita in balcoane de apartamente, acest stil de amenajare ofera noi oportunitati, facand loc creatiilor pe pereti si chiar pe tavan.


Profita de mobilierul deja disponibil precum rafturi, nise, suporturi de fier forjat, pentru a crea o gradina


verticala chiar si intr-un spatiu redus pe orizontala. Mini-aranjamentele de plante artificiale suculente si cactusi vor da o nota super speciala si extrem de moderna. Diferite terarii cu vaze de sticla, pietre, mici plantute asortate sunt si ele grozave. Poti face chiar si niste diorame speciale, cu un pic de creativitate si indemanare.


Alte stiluri de amenajari in care se folosesc plantele artificiale pe scara larga au frunzis mai lat care umple intregul perete (ferigi, ficusul, filodendronul etc.).


5. Plante ideale pentru zona de lucru


Stim deja ca plantele pot da un aer de prospetime si mai vesel mediului, chiar si atunci cand vine vorba de ceva mai profesionist.


In aceasta perioada de lucru la domiciliu multi oameni investesc in dispozitive pentru a-si schimba mediul de lucru si pentru a-si oferi un confort mai bun si a-si usurinta pentru rutina zilnica. Niste vaze sau ghivece mici cu plante artificiale premium, luminoase, vor face spatiul mai relaxant.


Rasfoieste paginile virtuale ale site-ul decorer.ro pentru ca o sa gasesti acolo multe plante artificiale care iti pot da idei de a-ti decora spatiul in care traiesti si muncesti!



Decorer.ro - date contact:



PRO GSM SRL
RO17989072
str. Alessandria, nr. 4

Alba Iulia, România

+(40) 0749 062 865

office@decorer.ro







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...