miercuri, 29 decembrie 2021

Truse de machiaj complete: cateva sfaturi bune

Daca esti pasionata de machiaj, cu siguranta visul tau de consumatoare de produse de beauty este sa ai acea trusa de machiaj completa, generoasa, plina de culori din gama de farduri de pleoape, pensule, iluminator, rimel pentru gene si tot ce mai implica acele tipuri de machiaj foarte ingrijite pentru difertie ocazii.


Fie ca esti amatoare sau cosmeticiana profesionista, este important ca sa ai niste truse complete de machiaj care te vor ajuta acasa, dar si in munca ta. 


Lista cu ce trebuie ca sa includa trusa completa de machiaj


  • Primerul


Intra in gama de produse de folosit in etapa de pre-machiaj. Trebuie folosit dupa crema hidratanta si, desi este adesea uitat de multe dintre romance, face toata diferenta! Primerul are functia esentiala de a reduce aspectul porilor si a liniilor fine, pe langa faptul ca face machiajul sa reziste mai mult prin controlul secretiilor uleioase ale tenului.


  • Baza de machiaj


Acesta este protagonista de prim ordin a unui machiaj reusit. Datorita unei baze corect alese, celelalte produse vor fi puse in evidenta. Baza este aceea care va va face pielea frumoasa, va elimina imperfectiunile si o va pregati sa primeasca alte cosmetice. Este doar important ca sa ai abilitatea de a alege nuanta potrivita (calda sau glaciala) pentru tipul tau de piele, fie ca este uscat, mixt sau gras.


  • Corectorul


Dupa ce baza a fost aplicata, a venit si timpul de pune si corectorul. Este produsul cosmetic minune responsabil pentru ascunderea cearcanelor, a inesteticelor cosuri si a petelor de pe ten. Alege corectorul fix in nuanta exacta a pielii tale pentru a camufla si a nu lasa urme dizgratioase. Mai mult decat atat, pentru cei care sunt la un nivel mai avansat, produsul poate fi folosit si pentru iluminarea anumitor zone.


  • Pudra compacta


Ar fi bine ca sa folosesti si pudra compacta pentru a fixa cat mai bine machiajul si a indeparta stralucirea, in special in zona fruntii care tinde sa fie mai grasa. Poate avea nuanta dorita sau poate fi translucida, depinde exclusiv de tine si de ocazia pentru care iti faci machiajul atunci cand alegi.


  • Blush-ul


Vrei o culoare sanatoasa pe obrajii tai? Blush- ul este cel care o face, daca nu o ai de la mama natura. Nuanta depinde de preferinte si poate fi gasita sub forma de pudra sau stick. Pentru a aplica, trebuie doar sa zambesti fortat si sa atingi partea superioara a pometilor. O strambatura draguta, de veselie maxima.


  • Produse de contur


Fii foarte corecta cu tine insati. Pentru un machiaj complet, poti folosi inclusiv tehnica de contouring, un truc care serveste la subtierea nasului sau la reducerea altor parti ale fetei. Pentru aceasta, poti folosi un anumit produs sau o pudra cu un ton mai inchis. Gasesti o multime de tutoriale pe YouTube in acest sens!


  • Iluminatorul


Vrei sa aiba tenul tau un efect de stralucire? Asa ca investeste intr-un iluminator. Pe langa luminozitatea pielii, spre deosebire de contur, serveste la evidentierea anumitor zone. la modul acum sunt tonurile aurii, sidefate sau roz si in variante pudrate sau cremoase.


  • Creionul pentru sprancene


Functia creionului acestuia mult iubit de femei este de a corecta acele defecte ale sprancenelor si de a le face sa para mai frumoase.


  • Mascara pentru gene


Este produsul cosmetic preferat al fiecarei femei, un element indispensabil deoarece da iluzia de ridicare a ochii si lasa machiajul mai expresiv. Rimelul poate chiar adauga volum, ondula sau poate separa dragut genele.


  • Farduri de pleoape


Pentru a adauga culoare ochilor tai si o nota suplimentara machiajului tau, investeste intr-o paleta de fard de pleoape foarte buna. Poti avea o trusa de baza, cu nuante de maro, care merg bine in toate ocaziile, sau o paleta cu culori mai vii si mai colorate.


  • Rujul


Este un produs este esential in trusa de machiaj, deoarece va da acea atingere finala. Merita sa pariezi pe culoarea buzelor. Daca iti place, poti lua si un luciu de buze sau un balsam de buze pentru a preveni uscarea buzelor.


  • Pensulele


Pentru a aplica toate aceste produse, pensulele de calitate superioara sunt esentiale. Exista unul potrivit pentru fond de ten, altul pentru pudra, fard de obraz si fard de pleoape.


Pe mycosmetics.ro vei gasi cele mai bune truse cosmetice. Iata doar 2 exemple in acest sens:


  • Trusa machiaj, Classic, Zmile




  • Cutie metalica cu trusa de machiaj completa, Fabulous Colors, Magic Studio

Date contact:


M&L COMIMPEX CONST. SRL


Adresa - sediul social: str. Calea Vitan, Nr. 104, Bl.V42A, Sc.1, Ap.23, 031298 Bucuresti, Sect.3


Telefon: 0771412153 

Luni-vineri: 08:00 – 17:00

Email: office1@mycosmetics.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cateva cuvinte din partea dvs., referitoare la postarea de mai sus, imi vor face o reala placere!

Mărire buze: Intervenții de chirurgie plastică populare la Perfect Touch

Fie că suntem conștiente sau nu, buzele reprezintă un element definitoriu al frumuseții feminine. Odată cu trecerea anilor tot mai multe fem...